2018. március 1., csütörtök

Lemez garázskapu

A billenő garázskapu esetében a kapu egy elemből áll, amely fölfelé nyílik és fenti állásában párhuzamosan áll a tetőlemezzel. A szekcionált garázskapu hasonló elven működik, de itt több vízszintes elemből áll össze a kapu. Garázsainkhoz a legprofibb partnereket választjuk, ez pedig mind a szecionált mind a billenős. Felár nélküli méretre gyártás, színre festés! Kiváló minőségű garázskapu elérhető áron!


Szekcionált garázskapu , billenő garázskapu Zommer meghajtással!

A Maritom cég az olcsó és megbízható lemezgarázsok, fémgarázsok és kutya - kennelek vezető gyártója. A sok éves tapasztalat és a minden részletre kiterjedő gyártási gondosság lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk kínálni. A garázskapu nyílásának elkészítése a megrendelő feladata. A kapuk rögzítése a falba dűbelekkel és szerelőhabbal történik. A régi kapu leszerelése nem tartozik szolgáltatásaink közé.


Ha külön épületben van a garázs, nagyon jó választás lehet egy billenő garázskapu , mely szigeteletlen, de ára nagyon kedvező, különösen az akciós kivitelek. Ha a lakóépületen belül van a garázs, mindenképp szigetelt, szekcionált garázskapu választása ajánlott. A kétszárnyú garázskapu a legelterjedtebb megoldás mind a mai napig.


Személybejáró funkciója kiemelten fontos, valamint nyitásmódjának köszönhetően is rendkívül népszerű, hiszen kifelé nyílik, külön helyet a garázs belterében nem igényel!

A Budafoki Önkormányzat és a JOLA jóvoltából db garázskapu újulhatott meg a 22. Garázskapu -meghajtások. Mobilgarázsok ingyenes szállítással. A Hörmann márkaminőség. Német márkaminőség Valamennyi kapu- és meghajtás-alkatrészt a Hörmann saját gyárában fejleszti és gyártja.


Termékek több generáció számára Hosszan tartó, valós feltételek mellett. Hiányzó: lemez Ipari- és garázskapuk – Nagy Kft. Az EcoTor garázskapu hőszigetelése olyan mint egy cm-es téglafalaké. A külső és a belső borító lemez egymással nem érintkezik, hőhíd a lemezek. Ezek a panelek alkalmasak oldalfal, mennyezet és szekcionált garázskapuk építésére is.


Természetesen, a külső lemez milyenségére és minőségére is figyelmet kell fordítanunk. A külső lemeznek ellen kell állnia az időjárás viszontagságainak, emellett, természetesen, igencsak lényeges, hogyan fest maga a garázskapu. Biztosak lehetünk benne, hogy a minőségi termékekkel hosszú-hosszú éveken keresztül nem. Lehetőség van a garázs teljes szerkezetét 30×vagy 30×40mm-es zártszelvényből készíteni,illetve színes trapézlemezzel burkolni amit az ajánlatunkban szereplő színből álló RAL színskála tartalmaz.


Akciós billenős lemez garázskapu raktárról egyből vihető! Az Ezermester Magyarország legrégibb és legnépszerűbb általános technológiai magazinja. Gépek, szerszámok, technológiák, építés, kert, újdonságok.


Raktárkészletről történő vásárlás esetén lehetőség van a méretre vágására és szállítására is.

Folyamatos akcióinkban szerepel II. Csináld magad” garázskapu szett Bruttó 125.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések