2018. március 9., péntek

Autó sátorgarázs

Több éve szereltettem fel sátorgarázsunkat, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Télen a legnagyobb előnye, hogy nem kell havat sepergetnem a kocsim tetejéről, és a jégmentes szélvédő is sok időmegtakarítást jelent hétköznap reggelente, amikor rohanok dolgozni. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Veress Autókárpit, Nyíregyháza, haszongépjármű felépítmények, üléshuzat, autószőnyeg, sátorgarázs , ponyva, takaróponyva,raktér kárpitozás, platós.

A kérdező kommentje: Köszi az eddigi válaszokat! Utcára semmiképp nem raknám, barkácsolni egy ilyet meg én nem tudok, főleg nem masszívat, szóval egy vihar után lehet, hogy az egész az autóra szakadna. Szamosvári Antalnak hívnak, és autófényezőként dolgozom. Rengeteg autót hoznak hozzám, amelyik jégverés miatt sérült. Nekem ilyen problémám nincsen, mert bár nincsen garázsom, de tavaly óta felszereltem a saját ponyvagarázsom, és nem csak az időjárástól, hanem a betörőktől is védve van a kocsim.


Aktuális Sátorgarázs ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Stabil szerkezetű sátorgarázs , amely megvédi a járművet a széltől és az időjárástól. Erős kerettel és kb. PVC ponyvával rendelkezik. A magas darabszám lehetővé teszi az alapanyagok olcsóbb beszerzését, a gyártás hatékonyságának növelését és ezáltal a legolcsóbban adhassuk Önöknek a mobilgarázs, könnyűszerkezetes garázs, autó garázs termékeinket.


A több tucat járművet számláló szállítmányozó részleg szakképzett, megbízható szerelőkkel. Tároló sátor, garázs sátor a MALL. Vásároljon, naponta frissülő akciós termékeinkből, akár ingyen szállítással. Többféle olcsó, használt sátorgarázs eladó. Mennyi a sátorgarázs ára használtan?


Carport 3x5m sátor garázs , gépjárműve védelmének érdekében! Gyakran a páralecsapódás miatt az autó dunsztban marad alatta, és a nedvességbe a por is beletapad. A napsugárzástól viszont jól véd.


Egyik változata a sátorgarázs , ami egy. Vállalkozásunk mindenféle ponyva – és sátor termékek gyártásával, készítésével és javításával foglalkozik. A ponyva – és sátor termékeinken túl vállaljuk teherautók, utánfutók és egyéb tehergépjárművek járműfelépítményének elkészítését – legyen szó vasszerkezetről, vagy dobozos falú beltérről.


A Maritom cég az olcsó és megbízható lemezgarázsok, fémgarázsok és kutya - kennelek vezető gyártója.

A sok éves tapasztalat és a minden részletre kiterjedő gyártási gondosság lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk kínálni. A sátorgarázs kiváló átmeneti megoldás háza felújításánál, mikor nincs más parkolási lehetősége, de megfelelő megoldás hosszú távon is. A sátor bármikor áthelyezhető, nincs szükség semmiféle különleges technikára vagy rögzítésre.


Mobilgarázsok gyártásával és szállításával már több éve professzionális szinten foglalkozunk. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Garázs: fém,horgonyzott lemezből 6xm es mobil.


Sátorgarázs 6x5m új ponyvával szállításba - Egy igazi szatócs bolt, ahol a lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára egy picit várni kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések