2018. március 9., péntek

Austrotherm at n100 ár

Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott hőszigetelő építőanyagokra. Kiválasztotta már a szükséges vastagságot a padló szigetelésére? Ha igen, akkor kérje egyedi ajánlatát!


Megéri, ha kéri, mert ajánlatkérésének jutalma nem fog elmaradni az elkövetkező évtizedek téli hónapjaiban, amikor fizeti majd az alacsonyabb fűtésszámlákat. Anyag szükséglet: igény.

Az egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel, termékeink gyártelepi átvétele mindhárom gyárunkban átmenetileg szünetel. A termékek között hő-, hang- és lépéshang szigetelésre alkalmas verziók is léteznek. A termékek felhasználhatóak új ház építésekor vagy utólagos felújításkor is. AUSTROTHERM AT-N1teljesítmény nyilatkozat. Padló tökéletes szigetelésére milyen vastag AT-N1-as lemezeket épít be a kopogó hangok ellen?


Az AT-N1anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetok, padlók hoszigetelése, födémek, hutoterek hoszigetelésére alkalmazható. Lejtésképzo és lejtéskorrekciós hoszigetelo elemek is készülnek az AT-N1anyagból. A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab.

Az AT-Hanyagból készülnek homlokzati díszítő profilok, amelyeket a kivitelezés során kell végleges felületképzéssel ellátni. Austrotherm EPS AT-ÉK. A legfontosabb előnye, hogy anyaga a gyártáskor úgy lett kialakítva, hogy vizet ne tudjon felvenni.


Az elemek elhelyezése száraz technológiával szilárd járófelület hozzható létre. Az elemek csap-hornyos élképzésűek, így egy réteggel is hőhídmentes felület alakítható ki. Az alsó réteg AT-N1. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni.


Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. A kivitelezők szívesen dolgoznak vele. Mérettartó anyag és kiváló hőszigetelő! Nagy terhelésre igénybe vehető extrudált polisztirol hőszigetelő lemez.


Fordított rétegrendű lapostetők (zöldtetők, tetőterasz, tetőparkoló) hőszigeteléseként alkalmazható. Az optimális megtakarítást biztosító homlokzati szigeteléshez milyen vastag szigetelésre van szüksége? Válassza ki a megfelelő vastagságot, és kérjen árajánlatot a szükséges.


Vásárlás: Polisztirol hablemez árak, eladó Polisztirol hablemezek.

Akciós Polisztirol hablemez ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Bruttó árakat tartalmaz. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani!


Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek az AT-N1anyagból. A hıszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan mőködtethetı épületeket. Az árak komplett rendszer vásárlása esetén érvényesek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések