2018. január 9., kedd

Sírkő akció

Akciók - Kérjük tekintse meg legújabb akcióinkat - sírkő készítést az ország egész területén vállalunk - sírköveinket mindig az Ön igényeit figyelembe véve gyártjuk. A színek és a formák variálhatóak! Rendkívüli kedvezmények a készleten lévő sírkövekre! A két bemutatókertünkben 3sírkővel várjuk.


Továbbá bizonyos típúsokhoz tömör gránit díszítő szegélyt is adunk gömbölyített élekkel grátiszba.

Egyszemélyes tömör gránit sírkő : 229. Ft-tól Kétszemélyes tömör gránit sírkő : 424. Bemutató kertjeinkben kiállított sírköveink kedvezményes áron megvásárolhatóak! Sírkő készítés több évtizedes tapasztalattal, megfizethető áron. A sírkövek árát a szín befolyásolja, ezért a képeket ár szerint növekvő sorrendben állítottuk össze.


Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák. Megkövesedett vulkáni hamuból készített sírkövek, a megrendelő egyedi elképzelése alapján.

A Gránit Szabó Kft. Foltosodásra, rozsdásodásra (pl. koszorúk vasdrótja) pedig mindegyik hajlamos, csak a keménység és a sötétebb gránit szín gátolja bizonyos ideig. Az egyöntetű mintázatról annyit, az kőfaragó, aki táblákból dolgozik, össze tudja válogatni a keret, fedlap, fejkő stb. Szimpla Gránit sírkő AKCIÓ már 225.


Dupla Gránit sírkő AKCIÓ már 295. Csongrád megye és Békés megye - Szeged - Hódmezővásárhely - Szentes - Csongrád - Makó - Orosháza - Szarvas - Gyula - Békéscsaba. Budapest és környéke legnagyobb árubemutatója! Több mint 1db kiállított sírkő megtekinthető Mogyoródon!


Exkluzív Sírkő Kft. Végfedlapos szimpla gránit sírkő már br. TAVASZI SÍRKŐ AKCIÓ ÁPRILIS 30-IG! Szökőkutak – csobogók akció Most a készletről azonnal elvihetőek! Díszítse most a Gránit Szabó Kft.


Zöld-világos gránit urna sírkő , borított járdával, könyv fazonú emlékrésszel. Multicolor gránit urna síremlék, zászlós fedlappal, sprengelt emlékkel, borított járdával. A Komáromi Sírkő kft.

A közel évtized alatt számos fejlesztés, és továbbképzés segíti a modern, naprakész technológiákkal történő gyártási folyamatokat, évről-évre dinamikusan fejlődünk, a régi hagyományos műkőből készült síremlékek mellett a napjainkban népszerű gránit, márvány, mészkő anyagok. Create New Account. Márvány, mészkő, gránit akció ! Luxus áruház építéséből megmaradt márványok extra akcióval (akár -os árengedménnyel!).


Az árakhoz tartozó képeket a lap alján megnézheti. Mindenben mi természetes anyag gránit, virág rendkívül ötletesek vagyunk! A márvány vegyi üledékes mészkőből vagy dolomitból képződött az idők során.


Kőfaragó Mester - Gránitsírkő, Nyíracsá Hungary. Szerkezete tömör, szemcsés. Színe és mintázata a különböző szennyeződések szerint változik, akár egy kőtömbön belül is.


Hamukőből készült síremlékek akciója! Vulkáni”Hamuból síremléket” Sírkő akció ! A garnitúrák anyaga ugyan olyan kiváló minőségű, mint a drágább, színes anyagok. Jó böngészést kívánok!


Ezen az oldalon üdvözöld vásárlóidat. Röviden ismertesd céged és mutasd be a termékeket, szolgáltatásokat, amelyeket kínálsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések