2018. január 16., kedd

Gyeprács súlya

Drivers available same day. Ajánlott alkalmazás, ahol szilárd talaj kell, ám mégis igény a zöld felület, ott a beton gyeprács lehelyezésével érhető el az optimális megoldás. A Verde gyeprács magába foglalja a stabil, terhelhető felületek és a zöldfelületek előnyeit is. Ha nem szeretne lemondani a természetes zöld felület látványáról, de ugyanakkor egy autós forgalomnak is ellenálló felületet kell kialakítania, akkor erre a gyepkő ideális megoldást nyújt.


A füvesített felület hamar elveszíti varázsát gyakori gépkocsi forgalom mellett.

A guttagarden gyeprács használatával hozzájárul a vízvédelemhez is. Az üledék nem ömlik a közcsatornába és azzal együtt a folyóvizekbe, hanem egyenletesen felszívódik és elősegíti a talaj természetes vízháztartását. Alapvetően a zöld felülettel együtt nő az életminőség is. Egyszerű, gyors telepités.


Szállitása könnyű, mivel nem nehéz a súlya. Beton gyeprács Beton gyeprács értékesítés. Kiváló minőségű gyeprácsok és gyeprácskövek, a praktikusság és a szépség szolgálatában.


Magas teherbíró képesség, esztétikus megjelenés és a természetes zöldfelületek megőrzése nevében.

Nagy stabilitású, méhsejt szerkezetű gyeprács , mely nagy sűrűségű polietilénből készült. Hosszú élettartamú, csekély súlya miatt könnyű szállítás és fektetés, valamint nagy teherbírás jellemzi. Kitűnően alkalmas parkolók és egyéb zöld felületek kialakítására.


Leier Hungária Kft. A műanyag gyeprács segítségével könnyen és egyszerűen füvesíthet kocsibeállót, parkolót, töltéseket, kerti utakat vagy bármilyen egyéb füves területet. Műanyag gyeprács zöld.


Szállítása könnyű, mivel nem nehéz a súlya. A rács nem károsítja a gyep minőségét. További előnye, hogy kis súlya miatt könnyen mozgatható elem, így gyorsítja az építési munkálatokat. A beton teljes kötési idejét sem kell kivárni, hiszen maguk az elemek is terhelhetők részlegesen. Mivel nincs szükség zsaluzat építésre, ezért a zsaluzat elbontásával sem kell foglalkozni.


Mit épít zsalukőből? Gyeprács telepítése A Ritter gyeprács telepítése A TELEPÍTÉS ELÕNYEI - Könnyen, gyorsan és olcsón lehet telepíteni. A felület a kitöltõ anyagtól függõen azonnal terhelhetõ.


A kis súlya miatt a telepítéshez nem kell gépet használni. A vékony falak miatt könnyen feltölthetõ.

A zsalukövekből utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, illetve pillér építhető zsaluzat nélkül. Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél. Ebben a rendszerben teherfelvevő és átadóként csak a gyeprács és az ágyazat szerepelhet, a talaj nem! A burkolat, mint szerkezet esetében a gyepnek csak az a szerep jut, hogy a felső talajréteg súlya és az ebből a rétegből az ágyazó rétegbe és esetleg a teherhordó rétegbe benyúló gyökerek lehorgonyozzák a gyeprácsot.


Kocsibeállót szeretnék építeni. Az alapterületet betonozzam, vagy gyeprács betonelemekkel rakjam ki szerintetek? Mennyire vált be nektek a gyeprács akinek van?


Illetve a fa gerendákat ha nem akarom fém oszloptartókkal rögziteni, hanem csak egyszerűen lebetonozom az mennyire időtálló és tartós? Gyepszőnyeggel is lehet füvesíteni. Alkalmazható kertben, utcán, telepítése házilag kivitelezhető.


Ipari funkciójú területek burkolására beton járdalap termékeinket ajánljuk. A megadott beton járdalap ár a 40xcm-es lapra vonatkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések