2018. január 8., hétfő

Mosógép penész eltávolítása

A vízkőlerakódás azonban kevésbé minősül makacs problémának, mint a penész. Utóbbit ugyanis szinte semmivel nem lehet maradéktalanul eltávolítani. Persze elkerülhetetlen, hogy a mosógép nedves legyen. A vízkő és a penész nem szép, és a mosógép működését is akadályozhatja. AHa penészt tapasztalunk, azonnal lássunk neki a tisztításhoz.


Megelőzési tanácsok:El kell tüntetni el a penészt az mosószeradagolóból!

Ha mosógép víszivattyúzás miatt elaka tehát nem megy ki a víz a mosógépből , akkor centrifugázni sem kez mert érzékeli hogy víz van a dobban. Az öblítővel ragacsos réteget alkotó penész nemcsak az öblítőtartályra telepszik, hanem rárakodik a mosógép belsejére és alkatrészeire is, így teszi tönkre azokat. Ha már penészes a mosógép , akkor érdemes átmosni ecettel, vagy trisóval úgy, ahogy azt korábban írtam. A penész a rozsdásodás melegágya és büdös is.


Ha ez nem segít, akkor gombaölő szerrel, vagy hypoval is ki kell tisztítani a mosógépet. Akinek már elcsúfította egyszer is a lakását ez a ronda élősködő, annak fontos a penész eltávolítása a falról. Vajon mitől van és mit lehet kezdeni vele?


Jó megoldás, ha simán átfestem, vagy le kell kaparni?

Szakember kell hozzá, vagy magam is meg tudom csinálni? Nézd meg a lehetőségeidet! Meg fogsz döbbenni, mi az igazság! A mosógép gyilkosa nem a vízkő!


Egész üzletág épült a vízlágyítókra, számos gyártó remekül profitál belőle. De van valami, ami jóval hamarabb tönkreteszi a mosógépedet, és ez nem a vízkő! Bref volt, elvileg fürdőszobai penészre. Ezért célszerű inkább megelőzni a penész kialakulását, mint utólag orvosolni a problémát.


Mivel tudnám szagtalanítani és miért van ez a szag? Felültöltős, nem szoktam lecsukni a tetejét. Nagyon rossz szaga van és ráadásul ezáltal a ruhák illata sem az igazi. Part of the range of wig products from Natural Image Wigs UK, our. Mosás után a mosógép ajtaját nyitva kell hagyni, legalább órát, hogy kiszáradhasson.


Semmiképpen ne csukd be az ajtaját mosás után jó pár óráig, mert azzal a párát beszorítod a dobba, amivel paradicsomi feltételeket teremtesz a gombáknak a szaporodásra. Mosógépe könnyedén penészes , büdös és nyálkás lesz, ha nem kap elég. Keress kérdéseket hasonló témákban: ecet, mosás, penész , mosógép. Ellenőrizze az oka a penész mosógép sokat.


De szinte mindig az erős tenyésztés gomba hibáztatni a tulajdonosok a készülék, nem tartja be a szabályokat, az ellátás a háztartási gépek.

Mint már fent megállapított, nehéz növekedni és szaporodni penész csak megfelelő körülmények. Tudni akaro hogy a mosógép takarítás melyik lépése miben segít? Gyakori, hogy a mosógép egyes részein, főleg az öblítő és mosószer adagoló tartályokban viszonylag gyakran. Gondolom, nem vagyok egyedül a feketedő mosógép szindrómával. Nem gondolom, hogy hanyagság, vagy.


Azt is megvizsgálja, hogy az alkatrészek milyen állapotban vannak, hogy eldöntsék, szükség van-e cserére. Ennek ellenére penész elsősorban a mosószer és öblítőadagoló környékén szokott. A fürdőszoba ajtaját mindig hagyd nyitva fürdés vagy zuhanyzás után, és így tegyél a mosógéppel is. Penész a fürdőszobában. Ha a penész megjelenik otthonunkban a falakon könnyen átterjedhet a ruhaneműkre, könyvekre és akár a játékokra is.


Ott, ahol magas a páratartalom, könnyen megjelenhet, eltávolítása azonban már nem olyan egyszerű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések