2018. január 11., csütörtök

Sátor ponyva ár

Ponyva árak, árlista. A köznapi életben vett fogalom szerint vett árlistát sajnos nem tudunk kiadni a ponyva termékeinkre. A ponyva kellékekre természetesen létezik árlista és a mindenkori árak is elérhetőek, hiszen azok minden esetben konfekció méter vagy darabáron számolhatóak.


A rögzítéshez zsinórátvezető ringliket ITT talál. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

A sátorponyva anyag árak leginkább meghatározó tényezője. Az elárusító sátor több célú és használatú is lehet. Akár zöldségbolt, zöldséges stan akár üzlet előtér gyanánt is, vagy csak üzletünk. A ponyva és a tartószerkezet méretezésekor a potenciális szélnyomással is számolni kell. A napellenző ponyva színe jelentősen befolyásolja, hogy az mennyi hőt ver vissza, illetve nyel el.


A világosabb színek nagyobb arányban verik vissza a hőt, a sötétebbek nagyobb arányban nyelik el. Ipari ponyva közvetlenül az importőrtől!

IPARI PVC PONYVA AKCIÓ! Akciós Kerti pavilon, kerti sátor ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Sátor termékek, Sátor márkák. Vásárlás: Sátor árak, eladó Sátrak. Olcsó Autóponyva termékek, Autóponyva márkák.


Rendezvénysátrak és pavilonok, Samel. Anyaga négyrétegű, erős, belső oldalán puha béléssel készült, vízálló, lélegző membrán. Könnyen telepíthető és leszedhető.


A bújtatók, vagy ringlizések nagyon lényegesek, mivel a legtöbb ponyva könnyen szaka ezek pedig ennek megakadályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet. Anyagválasztásnál figyelünk a megfelelő ár -érték arányra. A poliészter anyagú ponyva nagyjából -kal vékonyabb, mint a hagyományos akril anyagú.


Teherautó ponyva készítés max T-ig. Vállaljuk a nyomtatást is, vagy márkázott ponyva használatát. INGYENES szállítás Magyarországon belül!

Prémium rendezvénysátor. Tűzálló ponyva - Szürke. Speciális szövési technológiájának köszönhetően sátorponyva anyagaink nagy szakító szilárdságúak, ellenállnak a sérüléseknek. Cégünk a Graboplan Sátorgyártó és Műszaki konfekció Kft. Ez a több mint év úttörőmunkával telt el, mivel a sátorgyártás és ponyvakonfekcionálás akkoriban még Nyugat-Európában is egy kiaknázatlan területnek minősült.


Reklámtáblák, konténerajtók fóliázása. Gépkocsi feliratozás, ponyva. Mezőgazdasági és takaróponyva. Térelválasztó ponyva. Hajó és medenceponyva.


Víz és egyéb folyékony anyag tárolók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések