2018. január 17., szerda

Decosa mennyezetburkoló

Mennyezetburkoló , falburkoló - Burkoló típusa. Szűrés Alaphelyzet. Országos szállítás. Az alapnak tisztának ,száraznak,szilárdnak ,simának és teherbírónak kell lenni. A felrakás előtt a rozetta helyét a mennyezeten megjelölni és a lámpa helyét középen kivájni.


Díszítőelemek nagykereskedelmi forgalmazása. Decosa , rozetta, díszléc, díszítőelemek. Információ: A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását. DECOSA PARAFALAP 6MM 1MX5MX6MM.


Termékelégedettség: 2. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárol. Hasonló Kategóriák. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


Napjainkban újra divatossá válnak a falak és a plafon díszítéséhez használt lécek rozetták és mennyezetburkoló elemek. Megtörik a falak egyhangúságát, és változatos stílusuknak és típusaiknak köszönhetően a lakás minden részén jól használhatók, akár nappaliról, hálószobáról vagy gyerekszobáról beszélünk. Az esetleg túlfutott ragasztót azonnal töröljük le nedves szivaccsal. Az esetleges takarófestéshez oldószer- mentes diszperziós festéket használjunk.


EPS polisztirolból készült mennyezetburkoló dekoratív mintájának köszönhetően egyénivé és egységessé varázsolja a mennyezeti felületet. Mindemellett eltakarja a keletkezett egyenetlenségeket, és a hőveszteséget is csökkenti. Felragasztása, festése könnyedén megoldható. Ma már a mennyezeti burkolólap a társadalom minden rétege számára elérhetővé vált, a régi korokban a mennyezet burkolása, díszítése csak a magasabb társadalmi rétegekhez tartozók kiváltsága volt.


Decosa mennyezetburkoló

A felragasztás után azonnal bármely nem oldószeres festékkel a kívánt színre festhetők. This feature is not available right now. Please try again later.


Tégla, cserép, szigetelő anyag, festék és barkács szerszám kínálat. Egy csomagban négyzetméternyi burkoló található. Ajánljuk figyelmébe díszléceinket a mennyezeti burkoló szegéséhez, hogy szép, dekoratív és befejezett legyen mennyezete.


A mennyezetburkoló a mintás oldal révén nagyszerűen díszíti a csúnya, foltos, repedezett plafonokat, de arra is megfelel, hogy a plafonon lévő felületi egyenetlenségeket eltüntesse. Alkalmas a mennyezet kisebb repedéseinek és egyéb hibáinak el. Nagyon meg vagyok elégedve, már többször rendeltem az áruházból. A termékek mindig hibátlanok és pár napon belül megérkeztek. Csak ajánlani tudom!


Az álmennyezetek, vagy mennyezetburkoló lapok praktikus eszközök a régi, rossz felületű mennyezetek elfedésére, vagy a nem túl szép gipszkarton. Bendito seais,Señor$ por tal bondadzbendito seais por. Haymo Anglicus, quintus Minifter gent.


A sarokdíszlécek a falak és a mennyezetek közé helyezve kellemes átmenetet képeznek az eltérő síkú és színű felületek között. Elfedik a kisebb vakolási hibákat és az épület mozgásából eredő repedéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések