2018. január 29., hétfő

Ponyva

Vállalkozásunk minőségi alapanyagokból, egyedi tervek alapján dolgozik. Fő profilunk teherautókra, mezőgazdasági pótkocsikra utánfutókra,valamint kerti kiülőkre, előtetőkre, teraszokra történő ponyva készítése és javítása. Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa.


Ne a ponyva kifeszítésekor derüljön ki, hogy a rögzítőpontok, vagy a ponyva kifeszítéséhez használt váz nem bírja a terhelést. Az árnyékoló ponyva m2-enként akár kg is lehet. Ezért a ponyva önsúlya is komoly terhelést jelent.

Ezen túl figyelembe kell venni a ponyva kifeszítésekor keletkező húzóerőt, nyíró. Teherautó ponyva készítés max T-ig. Vállaljuk a nyomtatást is, vagy márkázott ponyva használatát.


Cégünk, éve áll az ügyfeleink rendelkezésére, a legmagasabb igényeket is kielégítve, legyen szó vállalati, vagy lakossági partnereinkről. Ponyva alapanyagok. Bár a ponyva az egyik legtartósabb anyag, vannak esetek, mikor szükség van a ponyva felújítására, ponyva javítására.


Bármilyen elszakadt, megrongálódott, akár kiégett ponyváról is legyen szó, akár ingyenes helyszíni kiszállással is megjavítjuk. A ponyva – és sátor termékeinken túl vállaljuk teherautók, utánfutók és egyéb tehergépjárművek járműfelépítményének elkészítését – legyen szó vasszerkezetről, vagy dobozos falú beltérről.

Egyedi ponyva igényeket éppúgy kiszolgálunk, mint a konfekció méretű ponyvakészítési igényt. A ponyvák négy különböző méretben készülnek: M, L, XL, XXL ‒ a lenti táblázatban megtalálja, melyik illik az ön autójára. A ponyva mindkét oldalán szellőzőnyílást helyeztünk el, hogy a nedvesség távozhasson védőponyva alól, amely így a jármű hosszantartó védelmére is alkalmas.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A pvc ponyva felhasználása igen széles körű. Készülhet még raktásátor,rendezvénysátor, ponyvagarázs. Ismerkedjen meg cégünk fő tevékenységével, ami nem más, mint a ponyva készítés.


Családi vállalkozásunk, már éves múltra tekint vissza! Számtalan megrendelésen vagyunk már túl. Munkáinkat igyekszünk precíz, pontos. Főbb szolgáltatásaink: ponyva gyártás és ponyva javítás, sátor készítés, ponyva készítés szeged.


A köznapi életben vett fogalom szerint vett árlistát sajnos nem tudunk kiadni a ponyva termékeinkre. A ponyva kellékekre természetesen létezik árlista és a mindenkori árak is elérhetőek, hiszen azok minden esetben konfekció méter vagy darabáron számolhatóak. Reklámtáblák, konténerajtók fóliázása. Magyarország egyik legnagyobb Rövidáru és Méteráru Nagykereskedés.


Munkaruha alapanyagok és kellékek széleskörű forgalmazása. Napernyő, napellenző kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. A medencetakaró ponyva megakadályozza, hogy bármi belehulljon a vízbe, így az tovább marad tiszta.

Cégünk vállalja medencék időjárásálló ponyvával való takarását, ponyvák készítését, illetve javítását, kisebb kerti és nagyobb szállodai medencékét egyaránt: egyszerűbb kialakítású és fix szerkezetű görgős. Vízhatlan anyagú, oldalán lefűző segíti a rögzítést. Bútorvédő fóliák vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Mi is motorozunk, és nem szeretjük a gagyi dolgokat, ezért csak saját magunk által tesztelt termékeket árulunk, így nyugodtan kérhető információ is a termékekről, mi NEM a vedd meg és felejts el elvet követjük, szívesen segítünk bárkinek a választásban vagy az esetleges későbbi tanácsadásban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések