2018. január 30., kedd

Baumit ragasztó ár

Baumit ProfiContact. Ezek a sütik általában marketing, reklám és hirdetési tevékenységek miatt kerülnek beállításra, abból a célból, hogy a felhasználók érdeklődési körét monitorozzák, majd ennek megfelelően tudnak releváns hirdetéseket megjeleníteni a weboldalon. A minőségi termékek széles választéka, a megbízható szállítás és a neves márka által nyújtott előnyök garantálják kereskedelmi partnereinknek a biztos üzleti sikert és vásárlóik. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.


BAUMACOL FLEXUNI CSEMPERAGASZTÓ 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. Ft járulékos költséget, azaz raklap és csomagolási költséget számít fel, melyet cégünk is kénytelen továbbhárítani vásárlói részére.

Bruttó árakat tartalmaz. Tapaszként is alkalmas betonfelületre. Cementbázisú, víz- és fagyálló, flexibilis, alakváltozásra képes, intenzív hő- és statikai. Akciós Vakolóanyag, vakolóhabarcs ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ez az anyag nagyobb hő- és statikai terhelésnek is ellenáll.


Vásárlás: Csemperagasztó árak, eladó Csemperagasztók. A megadott ár db termékre vonatkozik!

Az alaptermék por alakú, élelmiszerbarát, javított minőségű vékonyágyas ragasztó , kerámia fal és padlócsempékhez. Egyszerű feldolgozás. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. KÉSZLETRŐL AZONNAL! BAUMIT STARCONTACT XPS RAGASZTÓ TAPASZ KG, BAUMIT. Mapetherm polisztirol ragasztó kg.


Weboldalunkon néhány kattintással profi infor má ciókhoz juthat és ár. StarTherm homlokzati hôszigetelô lemezek. A felsorolt árak nem kötelezô érvényűek, hanem ajánlott eladási árak. Olcsó eladó új és használt baumit starcontact ragasztó.


A kiválasztott típusról kérje árajánlatunkat. Mennyiségfüggő ár : Nagyobb mennyiség (pl. egész raklap) vásárlása esetén kedvezőbb ár – A sávos árakról az Ön által választott OBI áruházban tájékozódhat Áfával növelt ár Áfa , Plusz szállítási költség. Terranova, Weber 4P EPS ragasztó kg Felhasználásra kész, por alakú, cement-műgyanta kötésű polisztirol ragasztó. Számold ki másodpercek alatt, mennyibe fog kerülni otthonod színvakolata. Színminta választás, árkalkuláció.


A víz- és fagyálló, hidraulikusan kötő ragasztóhabarcs kerámia fal- és padlócsempék, lapok valamint finomkőlapok ragasztására alkalmas, bel- és kültéren.

BAUMIT NIVELLO DUO ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. PADLOPON CNALJZATKIEGYENLÍTŐ ÖNTERÜLŐ 25KG, PADLOPON ALAPOZÓ 10L, WEBERKPS LIGHT KÖNNYÍTETT ALAPV. FLEXIBILIS RAGASZTÓ 4KG C2TE FEHÉR KÜL- ÉS BELTÉRI, ÜVEGMOZAIKHOZ.


Feldolgozásra kész általános alapozó nedvszívás kiegyenlítőként és tapadás elősegítőként a zsákos (száraz) és vödrös (nedves) nemesvakolatokhoz és festékekhez, valamint lábazati díszvakolatokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések