2018. január 23., kedd

Semmelrock térkő katalógus

A többlépcsős szűrő segítségével pontosan meghatározhatja a kívánt terméket. Minden szűrő kombinálható egymással. Termékeinket ( térkő , viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Aktuális térkő , betonlap és viacolor akcióinkat megtalálja a kezdőlapon, vagy érdeklődjön szaküzletünkben.


Március 17-től az összes üzletünk a megszokott időben nyit és 15:00-kor zár, a kormányrendeletnek megfelelően!

Tisztelt Vásárlónk! Nézze át a katalógusokat, s kérjen árajánlatot vagy jöjjön el hozzánk üzleteinkbe vagy telephelyeinkre! Behaton dupla kötésű térkövet a jó terhelhetőség, magas kopásállóság, könnyű lerakhatóság jellemzi.


Appia antica antikolt térkő élei véletlenszerűen töredezettek, lepattogzódtak, felületük csiszolódtak. Valódi természetes megjelenés, mely képes a hagyományos és a modern értékeket összekapcsolni. A FORUM térkő neve egyik legfőbb felhasználási területére utal, különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagyméretű formái elsősorban közterületek burkolására teszik alkalmassá. Gyárból történő rendelés esetén a térkő ára 4.

A beton hihetetlenül flexibilis a megvalósítható formákat tekintve. Jó oka van annak, hogy termékeink betonból készülnek: egyetlen más anyag sem formázható olyan mértékben, mint a beton. Szabályos vagy szabálytalan rakáskép, egyenes vagy ívekkel tagolt kialakítás, körök, legyezőminták kiképzése sem okoz gondot.


A rendkívüli akciók mellett nyereményeső várja! Budapest (külső) Váci út 102. Falazóelemek, Téglák. Porotherm áthidalók.


Leier PIAZZA térkő - szürke 3. Semmelrock Citytop őszilomb térkő fektetése. Viacolor térkő akció. Kedvező térkő árak! Figyelje oldalunkat és keresse az akciós termékeinket!


Dunakeszi, Pallag utca 51. Fedezze fel Ön is a sokszínű világot, amit a Friedl burkolatok kínálnak álmai kertjéhez: terek, utak, lépcsők, falak, kerítések, rézsűk, stb. Vastagság és cm.


Tekintse meg új térköveinket, lapjainkat és rendezze be második nappaliját a kertjében!

Kreatív ötletek, kombinációk a stílusos és. Keresgélj az őszi akciós kiadványban, és rendelj ONLINE olcsóbban. Kérj egyedi térkő árajánlatot.


További Extra árak teljes házas építkezés. Katalógus megtekintéséhez, kérjük kattintson a lenti képre! Megvalósítjuk kerti álmait. Termékeinket immár éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb.


Easily share your publications. Ez az oldal cookie-kat használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések