2018. január 19., péntek

Akciós zsindely

IKO zsindely , alátét lemez, OSB, tartozék. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát. Bitumenes zsindelyek széles választéka. Kedvező árak, minőségi termékek!


ZSINDELY , alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza.

Zsindely akció, olcsó zsindelyek, ajánlatok. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós. Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Mik a bitumenes zsindely előnyei?


Megvédi a házat az időjárás, az eső, a hó hatásaitól. Hihetetlenül jól alakítható, bármely formájú és dőlésszögű tetőt megépíthet vele. Változatos színeivel, mintázatával hasonlíthat egy. A Tetőlemezek megrendelésének fontos előzménye a pontos méretezés, az anyagszükséglet meghatározása !

Gerard zsindely akció akár ingyenes házhozszállítással. Azzurro tetőcserép. Creaton tetőcserép. Stabil, szélteher és hóteher álló garázsok, masszív, csapolt ácsszerkezettel.


A térháló jellegű erős szerkezet és a kiváló minőségű faanyag biztosítja, hogy a garázsok ne vetemedjenek el, az idő múlásával ne hassanak rá a környezeti eróziók. Jó minőségű, kedvező áru, akciós tetőzsindely, amely sokhelyütt használható, akár szakember segítsége nélkül egyszerűen beépíthető. Az akciós színekről és az árakról érdeklődjön! Ne feledkezzen meg a tetőkiegészítő elemkeről sem!


A részletekről érdeklődön! Az aktuális készletről érdeklődjön. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A zsindely nagyon sok előnnyel bír, talán ennek is köszönhető, hogy óriási népszerűségnek örvend a világ minden táján és természetesen hazánkban is. A Norland zsindely kínálata rendkívül széles választéknak örven érdemes tehát ellátogatni az áruházunkba, hiszen a zsindely árak is kiválóan alakulnak.


A bal oldali “Termék kategóriák” menüben választhatja ki az Önnek leginkább tetsző zsindely vágási formát, amire kattintva megjelennek az ide tartozó zsindely típusok. A zsindelyek között találhatók hagyományos téglány és hódfarkú vágási formák. A Tegola Master modell a kiemelkedő megjelenés.

A Master zsindely különleges, dupla rétegű kialakításával a hagyományos tetőkre jellemző plasztikus hatás érhető el. A zsindelycsalád nyolc színe tökéletesen illeszkedik bármilyen környezethez. A szabálytalan alak és az árnyalt színek különlegessé teszik a Master. Eladó festett kerti faházak készletről azonnal, akciós áron zsindely fedéssel Az alábbi összeállításokat festve, lazúrkezelt állapotban kínáljuk, így a kerti ház azonnal kertje díszévé válhat. Eladó kerti faházak készletről azonnal, akciós áron zsindely fedéssel 3xm-es faház ára nettó: 189.


Szezonkezdet előtt kedvező áron ! Rendszer árainkat jelenleg felfüggesztettük. Akciós napelem rendszerek ! A zsindelynek köszönhetően a háztulajdonosok, valamint az építészek is bátran szabadjára engedhetik fantáziájuk és kreativitásukat, nem kötelező a jól megszokott, hagyományos egyenes felületű tető szerkezetekben gondolkozniuk, hiszen a zsindely formálhatóságának köszönhetően akár egy ívelt felszínt is könnyedén. Cégünk zsindely gyári importőr, kis- és nagykereskedő, webáruház üzemeltető cég, ahol magánemberek is vásárolhatnak sokszor akár az akciós zsindely árak kínálatából.


Fő termékünk az IKO bitumenes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések