2017. november 2., csütörtök

Tondach figaro

Mi kell a jó háztetőhöz? A videóból kiderül! K tomuto účelu se umis´ují v druhých řadách po obou stranách hře-bene střechy (ev. valby) v potřebném množství dle požadavků no-rem a pravidel.


Větrací průřez jedné větrací tašky činí cm2. Figaro je hospodárná velkoplošná posuvná taška moderního tvaru.

Vytváří při položení klidnou rovnou hladkou strukturu odlišující se od ostatních typů tašek. Drážky ve vertikálním i horizontálním směru zajišťují bezpečnou ochranu podstřeší v náročných klimatických oblastech. Wienerberger AG je najväčší svetový výrobca tehál Najväčší predajca keramickej strešnej krytiny na Slovensku. Figaro Deluxe Inspira Twist Hódfarkú Kékes Kékes Plus Nativa Plus Nativa Palotás. Na osnovi celostnih rešitev s sistemsko opremo nudimo vsestransko vrhunsko rešitev za vašo streho.


A hófogó cserép előírás szerinti alkalmazása megakadályozza a hó és jég háztetőről való nagy tömegben történő lecsúszását, és megvédi a hónyomástól az ereszcsatorna rendszert. Tondach CAD Tetőtervező Modul.

Ze studií vyplývá, že se životnost střechy z pálené střešní tašky TONDACH odhaduje až na sto let. Odzračnik TONDACH Jupiter - engobirani, crveni. IKOMA web trgovina - povoljne cijene i brza dostava!


Conform promisiunii noastre – acoperișuri naturale și longevive – acest produs s-a dezvoltat în nuanțe elegante. Figaro svojí konstrukcí drážek umožňuje vzájemný posun tašek až o mm. Dvojité boční drážkování zaručuje pevnější spojení prvků krytiny a vytváří lepší ochranu proti vniknutí klimatické vody. Der Figaro ist ein moderner Dachziegel, der höchsten Ansprüchen der zeitgenössischen Architektur gerecht wird. Er unterstützt in seiner schlichten Einfachheit moderne, rechtwinkelige Strukturen.


Durch die reduzierte Oberfläche schaffen die Dachziegeln Geradlinigkeit am Dach. A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje egyedi árajánlatunkat. Postavlja trendove u modernoj arhitekturi zbog svojih dimenzija, oblika i nijansi. Izuzetna čvrstoća i otpornost na vremenske uticaje a sa druge strane izuzetna lakoća i veliki format će vas oduševiti!


Online Product Catalog, building database, building data repository, building material, product information, ArchiCAD and online solution, online offer request. O strešnikih sem razmišljal že dolgo časa. Această țiglă îmbină avantajele formatului mare cu cele ale țiglei Tango, foarte populară și utilizată la renovarea acoperișurilor.


U cilju optimalne podrške krajnjem kupcu, kao i izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima osnovali smo tehničku službu.

Amennyiben Ön rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval a partnerprogramhoz, kérjük a pályázat beküldése előtt jelentkezzen be! A bejelentkezett felhasználónévvel beküldött pályázatok adatai a pontgyűjtő rendszerben is rögzítésre kerülnek. Ezáltal különleges és igazán egyedi tetők valósíthatók meg, melyek kimagasló esztétikájuk mellett rendkívül ellenállóak az időjárási és környezeti tényezőkkel szemben. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Crijep TONDACH - TONDACH Jupiter je crijep velikog formata koji se odlično uklapa kod tradicionalnih i modernih građevina. Naviac túto záruku spoločnosť poskytuje na všetky škridly TONDACH vykazujúce škody spôsobené mrazom, ktoré preukázateľne vznikli v dôsledku vád materiálu.


Предлагат се в разнообразни модели и цветове и са подходящи за всички видове покриви.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések