2017. november 6., hétfő

Motortakaró ponyva kültéri

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Jó minőségű vízálló, fekete-ezüst kültéri motortakaró ponyva. L méretben, nagyobb testű elsősorban sport, sport-túra és túramotorokra. Méretek: 246x104x127x35xcm. Dupla varrások, erős anyagból tárolótáskával.


Angol, oxford minőségIdőjárásálló kivitel, kültérre. Vállaljuk motortakaró ponyva méretre készítését járművekre és egyéb kültéri eszközök betakarására. Továbbá vállaljuk meglévő motortakaró ponyva szakadásjavítását, stoppolását is! Louis PRO motortakaró ponyva S-L méret - motorra illeszkedő forma elöl, hátul - ket. XL méretű kültéri ponyva gumírozott végekkel.


Testreszabott ponyva motor védelmére. Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés és a kiszállás is. Az árajánlat ingyenes. Adja meg a telefonszámát, visszahívjuk!


Nézze meg Ön is az online boltok ajánlatait az Árukeresőn! Víz és UV álló, de nem hőálló kültéri ponyva. Praktikusan kialakított nyílás a lezáró láncnak elől és hátul is. Tartós kültéri védelemre csak olyan ponyva jó, amelyre Ön feltétel nélkül rábízhatja autóját.


Egy átmeneti megoldásnak szánt, gyenge minőségű termékkel sokkal többet kockáztat, mint gondolná! Tudta, hogy sokszor a ponyva jelenti a legnagyobb veszélyt az autóra? A túra ponyva igény szerint logózva is rendelhető!


Folyamatos használatra kizárólag az utóbbit javasoljuk! Ilyen körülmények között évekig hasznos. LOUIS LIGHT KÜLTÉRI MOTORTAKARÓ PONYVA. Louis motorcyle cover. Oxford OFsztender alátét, tappancs.


Bizonyára már sokunkkal előfordult, hogy m. Nelson-Rigg kültéri motortakaró ponyva , fekete-ezüst színben. Motor ponyvák és tartozékaik. A 1-os vízállóság végett minden varrás elektronikusan hegesztett. Ezüst hőálló alsó panelek védik a forró kipufogótól.


A puha bélés megvédi a szélvédőt a karcolásoktól. Erősített motortakaró ponyva L-es Fedett helyen lévő használatra lett tervezve, kültéri fedést a tartós UV sugárzás miatt nem bírja a ponyva. A motorponyva elsősorban porvédelemre és az állatok által. A ponyva és a tartószerkezet méretezésekor a potenciális szélnyomással is számolni kell.


A napellenző ponyva színe jelentősen befolyásolja, hogy az mennyi hőt ver vissza, illetve nyel el. A világosabb színek nagyobb arányban verik vissza a hőt, a sötétebbek nagyobb arányban nyelik el. Mindenki más és más. Eltérőek az igényeink, más a stílusunk. Ezért mi a személyre szabott, egyedi termékekben hiszünk.


Cégünk valamennyi kültéri és beltéri textíliával kapcsolatos szolgáltatást összefogva áll az Ön rendelkezésére. Olcsó Autóponyva termékek, Autóponyva márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések