2017. november 2., csütörtök

Autópályás szőnyeg

A képen a 150x200cm-es szőnyeg fotója látható. Méretek: 3x2m 2x2m 5x2m Anyaga: 1 polipropilén 1. Négy fiú mellett rengeteg fiús játék megfordult már a kezeim között, de az örök kedvenc, az autópályás játszószőnyeg stabilan őrzi előkelő helyét. Autópályás szőnyeg EKO Játszószőnyegből.


Ellenfele csak az idő. Nem is tudom pontosan hány különböző játszószőnyeget vettem már a gyerekeimnek.

Színes autópályás gyerekszőnyeg. Kimondottan kisfiúk szobájába javaslom ezt a klasszikus autópálya mintás színes gyerekszőnyeget. Nagyon fogja szeretni a kis srác, mivel nagyon jól lehet rajta kis match boxokkal - kis autókkal közlekedni. Kellemes buklé hatású puha szőnyeg. Javaslom Óvodákba - esetleg Bölcsődékbe is.


Igazi fiú szőnyeg ! A kisfiúk általában szeretik az autókat! Ezen a szőnyegen közlekedhetnek is kedvenceikkel.

Nagyon jó kis szőnyeg , és ráadásul hasznos is. A színvilága olyan mint maga a kis környezetük. A fiúk biztosan szeretik majd.


Szponzorált tartalom Négy fiú mellett rengeteg fiús játék megfordult már a kezeim között, de az örök kedvenc, az autópályás játszószőnyeg stabilan őrzi előkelő helyét. Outlet áron minőségi szőnyegek. Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg. Egy jól megválasztott szőnyeg segít megteremteni azokat a feltételeket, melyek gyermekünk egészséges fejlődéséhez szükségesek.


Fontos volt számunkra, hogy ne csak az esztétikum alapján alakítsuk ki kollekciónkat, hanem ügyeltünk a komfort fokozat előnyben részesítésében is. Díszítsd gyermeked szobáját szórakoztató és tartós gyerek szőnyegeinkkel, megfizethető áron. Számos szín, anyag, forma, méret és dizájn közül választhatsz, köztük játékszőnyegek és autós játékszőnyegek, amelyek még szórakoztatóbbá teszik szobájukat. Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban.


Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Gyerekszőnyegeink a legkisebbek örömére színesek, vidámak, a gyerekszoba színfoltjai. A látványos és színes, vidám gyerekszőnyegeket mókás figurákkal, mesehősökkel a legkisebbek örömére ajánljuk.


Van gyerekszőnyeg kínálatunkban olyan szőnyeg amely egy méretben kapható, de a legtöbb szőnyeg esetében több méret közül választhatsz,az sem akadály ha a nagyméretű 2x 3cm-es szőnyegre van szükség. Ha szeretnél gyermeked szobájában allergénmentes légkört, akkor válassz hipoallergén szőnyegeink közül. Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a koronavírus által kialakult helyzet miatt a kiskunhalasi üzletünk óráig tart nyitva, a budapesti raktárunk pedig előre egyeztet időpontban óráig áll a rendelkezésére.

Részletek Üzlethez. Gyerek szőnyeg Pöttyök - ezüst-szürke-rózsaszín Dots 1x 1cm. Kisfiúknak fedezd fel az autópályás szőnyegünket, melyen hatalmas autóversenyeket lehet játszani.


Ezek a szőnyegek különböző méretekben kaphatóak. Kislányoknak ajánlom figyelmükbe a Hercegnős, pillangós vagy az oly népszerű Minnie egeres gyerekszőnyeget. Igen, szeretnék feliratkozni a JYSK e-mail hírlevelére ami a legfrissebb ajánlataikat, újdonságokat és katalógusaikat tartalmazza valamint információkat az éppen futó kampányaikról a JYSK.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vásárlás: Játszószőnyeg árak, eladó Játszószőnyegek. Akciós Játszószőnyeg ár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések