2017. november 1., szerda

Airrock ld ár

Tetőtérbe szarufák közötti kiegészítő hangszigetelésre és hőszigetelésre Multirock vagy Deltarock mellé, vízszintes padlásfödémre hőszigetelésre, gipszkarton válaszfalakba hangszigetelésre. A tetőterek hőszigetelőanyaga szarufák közé. Ajánlott vastagság legalább cm.


Airrock LD is available in the new Slim pack packaging. Igen nagy testsűrűségű hangszigetelő kőzetgyapot szigetelőanyag, akusztikai hangszigetelésre alkalmas. Rockwool Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot.


Vastagságok: - - - - 1mm. Felhasználható könnyűszerkezetes házak határolófalainak szigetelésére és ahol közvetlenül levegővel érintkezik. Deklarált hővezetési tényező: 0. Szarufák közé hő és hangszigetelésnek. Gipszkarton falakba hangszigetelésként. A kőzetgyapotnak igen jó a hang és hőszigetelő képessége, ezenkívül rendkívül kedvező tűzvédelmi paraméterekkel rendelkezik.


A kőzetgyapot hőszigetelő anyagok néhány szempontból különböznek más hőszigetelő termékektől, így a tervezés és a helyes beépítés technikája is vethet fel kérdéseket. This new technology enables more tiles to be packed in a bundle, i. Segíthetünk megtakarítani? A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók. A new pallet can contain even more than double the insulating surface, compared to the standard pallet. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Kőzetgyapot hőszigetelő anyagok: Főként vulkanikus és üledékes kőzetek (pl. bazalt, diabáz, mészkő stb.) keverékének olvadékából előállított üveges szerkezetű szálakból, hőre keményedő, (általában fenol-formaldehid) kötőgyantával előállított termékek. Kiváló hangszigetelő kőzetgyapot.


XD = nagy testsűrűség. Ez biztosítja a hanggátlást. Budapesten, Szegeden, Pécsen, KeszthelyenMiskolcon, Győrben. Akusztikai hangszigetelő anyag.


Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát.


Különösen kedvező az. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést.


Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott hőszigetelő építőanyagokra. Hő- és hangszigetelő lemez. Posebno su prilagođene za zvučnu i toplinsku izolaciju pregradnih.


Tetőtér, padlás, külső fal belső hőszigeteléséhez, födém és álmennyezet hő, hangszigeteléséhez való hőszigetelő kőzetgyapot lemez. A válaszfalak segítségével újragondolhatjuk lakásunk belső elrendezését anélkül, hogy lemondanánk az akusztikai komfortról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések