2017. november 27., hétfő

Terméskő

Automate your localization workflow using an affordable online l10n management solution. We Consistently Provide An Attractive Selection Of Designer Items. Felülete nem csiszolt vagy polírozott, hanem megmunkálatlan, nyers, hasított, tört vagy fűrészelt. A terméskő rusztikus díszítőkő.


Ezért a terméskőből készült fal, és a terméskő burkolat is rusztikus felületet ad.

Terméskő burkolat kültérre és beltérre. Különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő terméskő burkolatokat kínálunk családi házak, lakóparkok, közintézmények részére garanciával. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A legjobb módja ennek az, ha kiválaszt egy kategóriát ezen az oldalon. A kertépítés munkafolyamata nem csupán az élő környezeti elemek, hanem adott esetben élettelen instrumentumok telepítését, kialakítását is magában hordozza.


Anyaga harmonizáljon az épülettel, a lépcsőkkel, a kerti utakkal. A kőtámfal általában 3-méter magas.

Mutatós a szárazon rakott terméskő fal, amely az adott területen fellelhető kövekből is épülhet, illetve maximum méter magasságig beton kerti támfalelemekből is készülhet. Ilyen például a Flórakosár. A kőből való építkezés több évezredes múltra tekint vissza. A legegyszerűbb, legolcsóbb kőépítmények alkotórészeit természetes állapotban, esetleg minimálisan megmunkálva.


Tevékenységi köre a különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolat. A cég több mint éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Vállaljuk továbbá a terméskő burkolatok kivitelezését, készítését valamint azok tisztítását, impregnálását, graffiti elleni védelmét. Saját teherautóval történő kedvező árú kiszállítását a megrendelt illetve megvásárolt termésköveknek. A képre kattintva tudja elkezdeni a böngészést.


Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Az általunk kitermelt és forgalmazott mészkő: Aminek alapanyaga mészkő, az nálunk megtalálható. Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését. Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A réteges terméskő falak szintén háromféle minőségben készülhetnek: I. Ebből adódóan az állóhézagok is mindig függőlegesek. A kövek vastagsága min. Időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolatok beltérre és kültérre.


Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – megtekintheti terméskő burkolat kínálatunkat. Merítsen ötletet belőle vagy keressen fel bennünket személyesen, hogy egyedi igényeihez mérten tudjunk burkolat típust ajánlani Önnek. Lásd termék és árlista.


Padló és falburkoló kövek széles választékban! Egyedi kőburkolatok. Széleskörű változatos kőburkolatok. Mészkő, gránit, márvány, és travertin. Hatalmas raktárkészlettel várjuk és azonnali akciókkal!


Az utóbbi időben hazánkban is egyre több katasztrófáról hallani, amikor megindul egy löszfal, egy megáradt hegyi patak kimossa a hegyoldalt, ami leomlik, partrészek csúsznak a Dunába, vagy az útra hullik kő a fölötte levő hegyről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések