2017. november 13., hétfő

Gyerekszőnyeg 200x300

Királylány gyerekszőnyeg 200x3cm. Igazi lányka szőnyeg! A kislányok általában hercegnők és királylányok szeretnének lenni. Szép kis ruhácskákban a fejükön koronával.


A szobájukba palotát varázsolhatsz ezzel a szép szőnyeggel. A lánykák nagyon fogják értékelni ezt, az biztos!

Pinkie Rózsaszín gyerekszőnyeg 2x 3cm. Flowers Nyírt Lila szőnyeg 2x 2cm. Abigail Shaggy Barna Arany Bézs szőnyeg 2x 3cm. Baker Shaggy Fekete Fehér szőnyeg.


Ha ilyen gyerekszőnyeg ékesíti a gyerekszobát, nem kell aggódno hogy gyermeked a játék hevében esetleg felfázik. Kellemesen puhák és kellően vastagok ahhoz, hogy gyermeked önfeledten játszhasson rajta. Tisztántartásuk egyszerű, hiszen csak fel kell porszívózni, s már folytatódhat is a játék.


Gyermekszőnyegeink élénk színvilágukkal, a mesékből ismert figurákkal vidám környezetet biztosítanak a gyerkőcök számára. Egy jól megválasztott szőnyeg segít megteremteni azokat a feltételeket, melyek gyermekünk egészséges fejlődéséhez szükségesek.

A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat.


Nézz körül online vagy az áruházakban! Outlet áron minőségi szőnyegek. Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg. Szőnyegek sokasága a kikában.


Check Out 200x3on eBay. Fill Your Cart With Color today! Gyerekszőnyeg kategóriában mindent megtalál, ami Önnek fontos lehet. A Gemini-Duo webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk gyors kiszállítással. Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg?


A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód! Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat! Klasszikus szőnyegek , kis- és nagyméretű, klasszikus és modern szőnyegek kedvező áron! Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.


Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Egy kellemes lágy szín összeállítás amely szobád egyik kedvenc darabja lehet.

A világoskék szín tágítja a teret így kisebb (akár olvasó-) szobákba ajánljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések