2017. február 28., kedd

Polikarbonát hőátbocsátási tényező

A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Polikarbonát lemezek.


Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség. A polikarbonát kiváló ütésálló képességgel rendelkezik, gyakorlatilag törhetetlen.

Nagy fényáteresztés. Az üregkamrás polikarbonát lemez homogén fényátbocsájtással rendelkezik. Kiváló időjárás állóság, nagy uv sugárzással szembeni. Figyelem Soha ne tisztítsa az üregkamrás polikarbonát lemezeket abrazív, vagy erısen lúgos tisztítószerrel. A csekély számszerű eltérésre tekintettel, a talajjal érintkező szerkezetek esetében a külső oldali hőátadási tényező hatása elhanyagolható.


Az üvegezésre és a távtartókra együttesen értelmezett átlag. HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATAI. De kínálatunkban létezik pl.


Tehát amennyiben téliesíteni szeretné pl.

A hőszigetelésnél nem összetévesztendő a hőátbocsátási tényező és az infra. Utóbbi a közvetlenül használható, hiszen csak a felülettel és hőmérsékletkülönbséggel kell beszorozni. Ahol viszont az előbbit (lamdba) adják meg, azt el kell.


A hővezetési tényező számszerű értéke azt a hőmennyiséget adja meg, amely az adott anyag egységnyi keresztmetszetén, egységnyi hőmérséklet-gradiens hatására időegység alatt áthalad. Hőátbocsátási tényező – k 4. LL2T horganyzott acél fűzőcsavarok, porszórt csavarfejjel és EPDM gumitömí-téssel. TÖMAS - Tetőpanel bordáihoz illeszkedő hézagkitöltő elem a kapcsolódó szeg.


Fényáteresztés:. Ingyenes méretre vágás! Méretre vágás esetén a vágás díjtalan, a fizetendő összeg a tábla mérete, amelyből levágásra kerül az Ön által kért pontos méret. Természetesen a leeső darabokat is megkapja. A jövő épülete még ma.


A fenntartható épületekhez modern és környezetbarát anyagok szükségesek. A Kingspan munkatársai mindig fejlesztik termékeinket és tevékenységeinket, figyelemmel a környezetre. A lemezeket UV védelemmel. Beltéri felhasználásra ajánlott.


UV védett, ezért fontos, hogy ez az oldala kerüljön a nap. Lexan Thermoclear Plus 4. A víztiszta kupola tökéletes kilátást biztosít és magas fényáteresztő-képességű, az opál kupola esetén a szomszédos, magasabb épületről sem látnak be.

A panel különleges formája és az acél merevítő borda profilja a panelt nyomó- és szívóerők esetén is a helyükön tartják. Elosztott teher (hó és szél) esetén, valamint koncentrikus terheléskor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések