2017. február 8., szerda

Horganyzott trapézlemez árlista

Horganyzott lemez, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Trapézlemez árlista. Minden alapanyagunk európai gyártásból származik. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm.


Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! A Lindab árlista , gyártói (partneri) nettó árlista , amely magába foglalja a Lindab Profil által értékesített termékek legfontosabb műszaki és logisztikai és rendelési információit, valamint az egyes termékek színválasztékát. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez.


A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. A mm magas, merevített bordájú teherhordó trapézlemez külön alátámasztó szerkezet nélkül képes nagy fesztávot áthidalni. Különböző anyagvastagságban gyártatjuk, hogy a beépítési igényeknek meg tudjunk felelni. Lemezeink horganyzott és festett, illetve natúr horganyzott alapanyagból készülnek. A bevonat lehet például színes poliészter vagy alucink bevonat is.


Ez utóbbi nagyon erős aluminium-cink-titán ötvözet, így az ezzel bevont termék rendkívül ellenálló lesz. A festett poliészter. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak.


Ereszcsatorna rendszerek, szegélyek, kiegészítők: , horganyzott vas ,natúr alumínium ,színes alumínium ,horgany ,vörösréz. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Kiszállítás országosan.


A lemez hosszát méretre vágjuk, így a. A horganyzott zártszelvény a kívánt méretre szabható, méretre furatolható. Oszlopok, kapukeretek, kerítésoszlopok, teraszok szükséges és tartós kelléke. A zártszelvény olyan szerkezeti acél, amely nagy kopásállósága és szilárdsága révén a kivitelezők legfontosabb alapanyaga. Bővebben a trapézlemez kerítésekről.


A trapézlemez alapanyaga lehet festett acél, horganyzott acél vagy alumínium. Hova ajánlunk mm-es trapézlemezt? A mm anyagvastagságú horganyzott , vagy színes trapézlemez praktikus tetőburkoló anyag fa, vagy acél tartógerendára erősítve.


Element T18-as lemez felhasználása tetőre. Szerelése gyors, sok időt spórolhatunk meg. B) Nyilatkozat fordított ÁFA-hoz.


A zártszelvény árlista csak a járatosabb zártszelvényeket tartalmazza, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt az oldalon, az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál. Zárt- és nyitott szelvények.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések