2017. február 27., hétfő

Leier födémpalló

Az előre gyártott beton, vasbeton vagy feszített beton szerkezeteket telepített üzemben vagy építési helyszínen állítják elő, a beton megszilárdulása után állítják be. Több szakmai képzésen is részt vett a Leier. Az építőipar az egyik olyan gazdasági szektor, amely számos újdonsággal, innovációval rukkol elő évről évre, ezért fontos, hogy a szakemberek időnként részletes tájékoztatást kapjanak a legújabb megoldásokról. Tisztelt Vásárlóink!


Leier üreges, előfeszített födémpalló. SW Umwelttechnik körüreges födémpanel.

Ezzel a fejlesztéssel a FERROBETON Rt. PK és UF-jelű feszített körüreges födémpallók. Nyilván tető, még pontosabban a mai poszt esetében födém. Családi- és társasházak, több lakásos.


Jellemzőjük, hogy az adott igényeknek megfel. A termékkel a kivitelezési munka gazdaságos, költségszintje kedvező. A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.


Lakó, szolgáltató, ipari és mezőgazdasági épületekhez egyaránt ajánljuk.

Egyeztetett tervadatok alapján. A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez. A födémpalló a gyártómûvel történt egyeztetés alapján konzolos kalakítással is beépíthetõ max. A födémpallók egymás mellé építésével olyan teljes értékű (teherhordó) födémszerkezet létesíthető, melynél nincs szükség helyszíni. Jobb árat szeretnék.


A hétfele födémpalló típus normál, illetve erősített vasalással rendelhető. A pallók szélessége mérettől függően 11 illetve 1cm. R- talajon fekvö rétegrend. Az UNIVAZ előregyártott vasbetonvázhoz körüreges , normál és. JS födém kontra hagyományos monolit vasbeton födém.


Itt a rétegrend fentről. A bekötővas a födémmezőbe legalább a falköz méretének. Kéregelemes vasbeton falra épített födém. LEiER üreges födémpalló vágási méretek.


LEIER körüreges födémpalló falközméret. KÖRÜREGES SÍK FÖDÉMPANELEK tervezési és alkalmazási. Tégla, cserép, vakolat, térkő, csempe, zuhanykabin, ká csaptelep, szaniter fergeteges választék, kedvező ár.

A darabolás vágókoronggal történik. Az azonos magasságú elemek többfajta vasalással készülhetnek. Mivel az alapanyaga pontosan ugyanaz, ezért a pórusbeton megismert összes jellegzetes előnyével rendelkeznek ezek a födémpalló , falpalló és tetősíkpalló elemek is. Az elemek elhelyezéséhez nincs szükség daruzásra.


Széles mérettartomány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések