2017. február 21., kedd

Fém szőlőoszlop árak

ENO Kézi lendkerék daráló daráló zúzó hengerpár tengelyei rugóval feszítettek, az olcsóbb modellek fix tengelyeivel szemben. Az ENO sorozatot a kisüzemi és hobbi borászok igényeinek kielégítésére alakították ki. Leírás Eladásra kínálom a saját fejlesztésű és gyártású acél támoszlopait.


Az oszlopok két fajta széleségben készülnek. A hossza az változtatható. Anyaga 5mm vastag S3GD Z 2nagy szilárdságú szerkezeti acél. Kérjen egyedi árat.


Vegyen oszlopot közvetlen a gyártó- tól. Száz százalékig magyar! Drót- Kerítés és Barkács Szaküzlet. Az oldalon szereplő árak forintban értendőek, valamint NETTÓ árak ! A modern fém támrendszer fontossága. Az emberi erőforrások csökkentése, a gépesíthetőség minnél szélesebb alkalmazása vezet egy könnyebb, gyorsabb, és hatékonyabb mukavégzéshez.


Ebben segítenek az új fém. Akác oszlopok eladók Soltvadkerten szőlő oszlopnak, szőlő karónak, karámnak, támfalnak, kerítésnek is ajánlom! Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon.


Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Többféle olcsó, használt fém szőlő oszlop eladó.


Mennyi a fém szőlő oszlop ára használtan? Szőlőoszlop családunk kialakításával a legnagyobb mértékű stabilitást és merevséget kínálja nyomás, oldalterhelés és elcsavarodás ellen. A rendszer merevsége opcionális, egyszerűen szerelhető talplemezzel tovább növelhető, miáltal az oszloptávolság akár 6m-ig növelhető. Ez hektáronként jelentős megtakarítási.


A tüzihorganyzott és horganyzott oszlop az építkezéseknél, kertészetekben, kerítések kivitelezésénél használatos leginkább. Kerítések, vadhálók, kerékpártárolók időtálló és magas felületi minőségű alapanyagai. Termékeinket az egész ország területén értékesítjük. Kiszállítás az ország teljes területén.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. A weboldalunkon feltűntetett árak bruttó árak , telephelyünkön autóra rakodva értendőek. Kerítéseinket az ország bármely pontjára leszállítjuk.


A szállítás típusa a megrendelt áru mennyiségétől és egyéb paramétereitől függ. Minden esetben, mikor szállításról van szó vegye fel a kapcsolatot üzleti részlegünkkel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések