2017. február 2., csütörtök

Hossztoldott faanyag

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Tömbösített anyagok - Hossztoldott. Megnevezés Méret Kép Nettó ár.


Formaldehid mentes ragasztóval hossztoldott , bármely hosszban elállítható – 1m hosszig. Mérettartó, egyenes, mesterséges szárításnak köszönhetően, max.

A három faanyag közül a vörösfenyő a legértékesebb. Rendkívül tartós, kiváló mechanikai tulajdonságú, könnyen megmunkálható, rendkívül sűrű évgyűrűszerkezet. A NÁLUNK FORGALMAZOTT HOSSZTOLDOTT , RÉTEGRAGASZTOTT VÖRÖSFENYŐ GERENDÁK D4-ES RAGASZTÁSÚAK. Hossztoldott szerkezeti fa - KVH (KonstruktionsVollHolz) Ezt a terméket főleg olyan beépítéseknél alkalmazzák, ahol szükséges a felhasznált anyagokat minősíteni. A KVH ára a rétegelt ragasztott szerkezeti fánál (BSH) alacsonyabb.


KVH gerenda hossztoldott Bruttó: 181. Fenyő fűrészáru, épületfa, faanyag. Gyalult áru vásárlása és rendelése az OBI-nál.

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Alkalmazási területek: tetőszerkezetek, könnyűszerkezetes épületek, verandák, előtetők, épületasztalos ipari területek. A KVH olyan szerkezeti faanyag , amelyet a hagyományos építőfák, építőgerendák kiváltására hozták létre, és úgy fejlesztettek ki, hogy minél szélesebb körben lehessen felhasználni, mint alapanyagot. A hossztoldott elemek min.


Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Folyamatos rétegelt-ragasztott fatartó akciók. Látszó felületű gerenda tökéletesen illeszkedik belső terekhez, faházakhoz, előtetőkhöz tartó és merevítő faszerkezetekhe. Táblásított fenyő gyártása általában nagyüzemi körülmények között történik. Jelenleg a faanyag gyártás területén dolgozó vállalkozások szakosodnak, faipari gépeiket célirányosan tervezik meg és állítják termelésbe.


A mai szoros árverseny kényszeríti a faáru gyártókat erre. Ugyanakkor a tömörfa fűrészáru. A faanyag alacsony nedvességtartalma miatt szinte kizárt a repedésképződés, valamint vegyszeres védelemre sincs feltétlenül szükség. Rétegragasztott faáru vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Kedvező tulajdonságainak köszönhetően a BSH gerenda tűzvédelmi szempontból is jó választás. A minőségi jellemzői messze meghaladják a szokásos építőipari fűrészáruét.

Az ajtó az előnyös megjelenést a hibakiejtett, hossztoldott faanyag felhasználásának köszönheti, melyet a fa hibás részeinek eltávolításával állítanak elő. Lehetőségünk van toldás nélküli borovi fenyőből készült ablakok kiválasztására is, ám ezek a megfelelő méretű és hibátlan faanyag ritkaságának. Hossztoldott fa ajtó vagy fa ablak fríz: rétegragasztott faanyag , mely méteres szálakban kerül forgalmazásba. A toldásoknál úgynevezett bigézés nyoma látszik, a hossztoldott anyagból készült ajtók illetve ablakok egyenértékűek a toldásmentes anyagból készült ablakokkal és ajtókkal. Jelleg: hossztoldott és hossztoldás nélküli.


A KVH hossztoldott , tömör szerkezeti gerenda válogatott, mûszárított gyalult termék, mely a, fûrészárunál esztétikusabb megoldást nyújt a faipari szerkezetek kivitelezésére. Ragasztás: AW 1víz- és főzésálló. Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén.


Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések