2017. február 10., péntek

Fenyő faanyag

Faanyag impregnálás ár. Amit a faanyagokról feltétlenül tudni kell! Az építőiparban használt tömörfa anyagokat fűrészárúnak, vagy fenyő fűrészárúnak is nevezzük: gyalult lécek, deszkák, pallók és gerendák. A faanyagok minőségét tekintve sok függ a faanyagok.


Az erdei fenyő (borovi) a legfontosabb és legnagyobb területet elfoglaló fenyőfélénk.

Szíjács keskeny, friss állapotban fehér, később sárgás. Fája viszonylag könnyű, mérsékelten kemény, de nehezebb és keményebb, mint a Luc és jegenyefenyőé. A különbözet - a gyengébb minőségű faanyag és az egyes megmunkálási eljárások során keletkező hulladék- sem vész azonban kárba, mivel más faipari fatermékek (pl. cellulóz, farostlemez, faforgácslap) alapanyagaként, illetve tűzifaként hasznosul.


Gyalulva és impregnálva is kapható. Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában. Rendeljen szarufát, gerendát, tetőélcet, deszkát.


Számolja ki építkezéséhez szükséges faanyagát.

Fenyő fűrészáru, épületfa, faanyag. Kérjen egyedi ajánlatot! A Norland Fatelep Székesfehérváron, Fejér megyében várja a kiváló faanyagot kereső vásárlókat, akik a legjobb minőséget szeretnénk megvásárolni kiváló áron! A borovi vagy borovi fenyő tűlevelű faanyag , az erdeifenyő (Pinus sylvestris) sokoldalúan használható, tartós anyaga. Asztalos fenyő -fűrészárú, szárított faanyag , lucfenyő, borovi Sűrű szálú asztalos fenyő -fűrészáru a skandináv országokból - Finnországból és Svédországból.


Ezen a területen termelt lucfenyők és erdeifenyők - borovi - az időjárás körülményei miatt lassan nőnek, ezért sűrűbb szálúak, csomóik kisebbek, gyantatartalmuk nagyobb, mint az Európában termelt. Fűrészáru kereskedés, Pestmegye, Üllő, Monor, Debrecen, Ecser. Fenyőáru kalkuláció másodpercek alatt.


A fa mint anyag kemény, rostos, lignifikálódott szövet, ami a fás növények – fák, cserjék – szárának farészeiből áll. Szövettani szempontból másodlagos xilém, a növény szállítószövet-rendszerének része, ugyanakkor tartó funkciója is van: ez teszi lehetővé, hogy a fák magasra nőjenek és ott széles koronát fejlesszenek. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű.


Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. Az általunk forgalmazott fenyő fűrészáru kizárólag Svédország és Norvégia Északi részéről, Európa legtisztább erdeiből érkezik hazánkba, ezen területek földrajzi fekvéséből adódóan az alapanyag lassúnövésű, rendkívül sűrűszálú, gyantás, strukturálisan erős szerkezetű anyag. Nedvességtartalma maximum.


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, és a közölt faanyag árak tájékoztató jellegűek, 310ft euró középárfolyamnál és tartalmazzák a -os ÁFÁT.

Köszönjük WordPress! A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. Az, hogy lakásod kellően esztétikus lesz-e, nagyban függ attól, hogy milyen faanyagot használsz a terveid kivitelezéséhez. Ha elég figyelmet fordítasz arra, hogy a faanyag megfelelően elkészített és jó minőségű legyen, nem lesz probléma sem a tartóssággal, sem pedig az esztétikummal. Körfűrésszel vágott, szép faanyag.


Szállítást tudunk biztosítani. Szolgáltatásaink:a faanyag szárítása, gyalulása, impregnálása. Továbbá kínálatunkban van többféle.


ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések