2017. január 23., hétfő

Gardrób ajtó sín

Ajtó sín kevesebb helyet foglal Csuklós ajtó beépített szekrényhez, csuklóajtós gardrób , ideális megoldások nagy szekrényszélességhez és szűk helyiségekben. Kérjen ajánlatot egyedi beépített szekrény vagy gardróbszekrény készítésre! Tolóajtó szerelvények kimagasló minőségben mindenféle bútorhoz. Bútorainak saját kezűleg történő előállítása egy csodálatos hobbitevékenység, amely során nemcsak a kreatív önmegvalósítás teljesül be, hanem az egyúttal egy produktív folyamatot is jelent.


A 18-as rendszerekbe is használhatunk üveget, vagy tükröt, a Kappa típusnál szükséges bútorlapot tenni az üveg alá, ami növeli az ajtó súlyát ezáltal csökkenti a görgők élettartalmát.

A gardrób ajtók összehasonlítva a hagyományos ajtókkal, rengeteg előnnyel rendelkeznek működésüket tekintve. Praktikus megoldás folyosók, előszobák beépítésénél, az ajtó nyitáskor nem vált síkot, ráadásul egy tükrös tolóajtó optikailag is növeli a teret. A tolóajtós kivitelezés kiváló a lakás bármely. A fal előtt futó tolóajtónál az ajtó nyitott és csukott állapotában is látható.


Felül egy sín tartja, amit el lehet takarni, de ha illeszkedik a belső környezet dizájnjához, akár fedetlenül is tartható. Nagy előnye, hogy bármilyen falnyílás akár utólag is átalakítható a tolóajtó számára, hiszen kis helyigényű. További előnyük, hogy belesimulnak a síkba, mégis hatásos dizájnelemek.

Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat! A kész gardróboknak éppen úgy kell illeszkedniük a szobádba, ahogy a méretre készített daraboknak. Ezért van az, hogy a PAX szekrényekhez te választhatod ki a méretet, az ajtók stílusát és a belső rendszerezőket. Böngészd az általunk javasolt kombinációkat, vagy tervezd meg a saját összeállításodat!


Ilyen lehet például egy garzon lakás, gardróbszoba, de modern megjelenést is kölcsönözhet irodákban, üzletekben, lakásokban. Az erős fém szerkezet, a görgők és csavarok stabil tartást biztosítanak. Rendelkezésre áll sín hossz.


Az ötlet mögött egy féle sín van, ami csökkenti a költségeket. Ezenkívül lehetővé teszi többpaneles ajtók készítését extra sínek hozzáadásával. MICRA rendszernek nincsenek méretkorlátozásai, mind a panelmagasság, mind pedig a vastagság tekintetében. Az egyetlen korlátozás az ajtó maximális súlya, amely kg.


Dupla sín , középen takaróléccel. Alsó vezetésű gardrób tolóajtó rendszer. Ajtó magasság: korpusz belméret - 37mm. Teherbírás: kg Az alsó sínhez a takaróprofil is hozzátartozik.


Rengeteg beltéri ajtó.

Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. A homogén tolóajtókat osztással vagy álosztással díszíthetjük.


A Modernkeretes tolóajtóhoz ütközéscsillapító, azaz Soft Close is kérhető. Az ajtók szélére porfogót, a két ajtó közé pedig porkefét ajánlunk. Zsófi tolóajtó rendszer. Gardrób kiegészítők széles választéka. Smart tolóajtó rendsze.


Apácarács, lamellás ajtó kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések