2017. január 11., szerda

Semmelrock akció

A kerti szépségek kertje szépségéért állnak sorba. Semmelrock térkő akció. Még vonzóbb árak, több mint termékre! A részletek megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.


Ft, - Készletről azonnal!

Gyárból történő rendelés esetén a térkő ára 5. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Bajcsy-Zsilinszky út 108. Viacolor térkő akció.


Kedvező térkő árak! Figyelje oldalunkat és keresse az akciós termékeinket!

A térkövek megvásárlása. V našej vzorkovej záhrade uvidíte nápady pre stvárnenie terás, záhradných chodníkov, vchodov do domu a iných miest a ukážeme Vám príklady použitia palisá obrubníkov, ohraničení a schodov. EGYÜTT OLCSÓBB – MEGÉRI!


Minden megkezdett mburkolathoz zsák fugahomok rendelhető. A rendkívüli akciók mellett nyereményeső várja! A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben.


Vastagság és cm. Szépítse meg az életét! Amennyiben térkövezést tervezett még az idén, itt a nagyszerű alkalom. Melyiktől kap ötletet kertje burkolatára?


Kérjen egy kedvező térkő árat! Akár ingyenesen szállítjuk. Keresgélj az őszi akciós kiadványban, és rendelj ONLINE olcsóbban. Könnyen lehet, hogy választása előtt még látni is szeretné a legjobban tetsző térköveket.


Ekkor jöjjön el bemutatókertünkbe.

Biztos lehet benne, hogy. A tavaszi folyamatos “akciószórásban” megérkezett a Leier akciós kiadványa i. Ezért könnyebb tisztán tartani , mivel a szennyeződés nehezebben tapad meg rajta. Több mint termék akciós áron az idei. A szegélykövek tökéletesen illeszkednek a térkőburkolathoz.


A kerítés kövekkel igényes és szép burkolatot képezhet. A Hofstadter Építőanyag Centrum AKCIÓT hirdet az fenti térkő típusokra. Az AKCIÓ időtartama alatt a fenti képeken szereplő kedvezményes árak érvényesek!


Mind az öt gyártó magas minőséget. Mivel mindez egy helyen elérhető, az ügyfél válláról levesszük a keresés és információszerzés terhét. Térköveink ára a mennyiség és a termék szállítási helyének függvényében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések