2017. január 27., péntek

Alu párkány

További párkány kínálatunk. Kedvezményes párkány árainkhoz kattintson a kívánt termék képére! Az extrudált alumínium ablakpárkányok tulajdonságai és előnyei.


A kültéri és beltéri ablakpárkányok esetében is széles piaci kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére, melyek között különböző konstrukciók hivatottak az egyéni felhasználói igényeket kielégíteni mind dekoratív megjelenésben, mind funkcióban. Az itt szereplő műanyag párkány árak az áfát, a méretre vágást és az anyag veszteséget tartalmazzák és telephelyi átvétellel érvényesek!

Alu párkány előnyei. Házhozszállítás rendelhető! Extrudált és hajlított alumínium párkányok vastagság mérése a mélység közepén történik. Alap esetben fehér , míg egyedi rendelésre RENOLIT Aranytölgy, dió és márvány színben rendelhetők.


Ha Önnek 27cm-es mélységű lindab párkány kell akkor a szabványméret szerinti 30cm-est kell alapul venni. Lindab párkány bruttó ára. Elhelyezés: A felhelyezést a külső párkányokon erre a célra kialakított csavarhelyeken kell rögzíteni azután, hogy a helyére bepattintottuk.


Végzáró, fehér Minden esetben egyedi igényeik alapján készítjük ajánlatainkat!

A kültéri párkány jelentősen ki van téve a környezeti hatásoknak, ezért fontos, hogy odafigyeljen a tisztítására. Az ablakpárkány sokáig megőrzi szépségét, ha gondoskodik az ápolásáról. Léteznek jól bevált házi praktikák, amelyek segítségével ragyogóvá varázsolhatja a legmakacsabb szennyeződésekkel teli. A párkányokat méretre vágva küldjük.


Nem kell egész szálat vásárolnia, csak annyit amennyire szüksége van! Díjmentes méretre vágás! Weboldalunkon széleskörű információkat talál a műanyag, alumínium és műkő párkányokról, azok végzáróiról. Szaküzletünkben mintákat, bemutatódarabokat talál, és kollégáink villámgyorsan elkészítik árajánlatát is! Cégünk lemezmegmunkálással és porfestéssel foglalkozik.


Megrendelőink változó igényeinek megfelelően felkészültünk igényeik teljes körű kiszolgálására. Pvc párkány - szúnyogháló. Sections of this page. Accessibility Help.


Nyílászárói kiegészítésére alumínium párkány választásával biztosíthatja a környezeti hatások elleni védelmet. A kialakított első és hátsó hajlítások kiváló védelmet képeznek az eső ellen. Ablakkönyöklők már a középkorban is voltak, melyek elsősorban természetes kővekből készültek.

Párkány , könyöklő. Napjainkban különböző minőségű és fajtájú ablakkönyöklőkből lehet választani. A műanyag ablakpárkányok mm vastagságban, légkamrás szerkezettel merevítetten készülnek.


Műanyag ablakpárkány méteres szálban kapható, igény esetén pontos méretre vágva. The battle was fought in two stages.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések