2017. január 19., csütörtök

Obi kapálógép

A legkeményebb feladatokhoz is a megfelelő gépet – az OBI -tól. Egy új kapálógép vagy talajmaró beszerzése előtt jól teszi, ha pontosan végiggondolja, hogy a gépet a kertjében, az utakon vagy a parcelláján mely célra szeretné felhasználni. Praktikus kerti gépeink az üzemeltetés módján kívül a teljesítményben is. Benzines kapálógép vásárlása és rendelése az OBI -nál. Megbízható kerti kisgépek minden kerti munkához, válasszon Praktikusan!


Rotációs kapák a precíz földmunkáért AKCIÓS ÁRON - Erőteljes motoros és elektromos rotációs kapák ! MInden ami rotációs kapa - Szerszámdoboz Áruház! Ha kiskertet művelünk, az egyik leghasznosabb gép az úgynevezett rotációs kapa, azaz a kapálógép. A segítségével könnyedén művelhetjük a kisebb területeket, illetve előkészíthetjük a talajt a növénytermesztésre.


Nem kérdés, hogy szükséges-e, hiszen a. Kapálógép – A kiskertek legeredményesebb segítője. Bisnode tanúsítvány. Munkaeszközök használatával a ROBI kapa egy univerzális kerti géppé alakítható.


KAPÁLÓGÉP MUNKAESZKÖZÖK. Egyedi Árak – Gyors Szállítás! Minden termék 1-év magyar gyártói Garancia! Az erős, 212cm3-es, 9LE-s, Hecht OHV motor nak köszönhetően minden típusú talajhoz használható.


A gép acél kapataggal, és nagy fém védőburkolattal van felszerelve, ami védelmet nyújt a szétrepülő tárgyak ellen. Ahhoz, hogy egy kert ápolt és szép legyen, sok időt és belefektetett munkát igényel. A kert gondozásához tavasztól őszig többféle eszközre is szükségünk lehet: rotációs kapa, gyepszellőztető, fűhenger, fűnyíró, talajfúró, tűzifa hasogató.


A kapálógép első használata előtt olvassa el gondosan ezt az üzemeltetési leírást és kövesse a benne foglaltakat. Tájékoztassa a készülék többi használóját a kapálógép helyes alkalmazásáról. Az üzemeltetési leírást gondosan őrizze meg és a használat során tartsa elérhető helyen.


Utánfutó készítés javítás 1. KÖLCSÖNÖZHETÔ GÉPEK MEGNEVEZÉS TÉTEL SZÁM KAUCIÓ ÓRÁS DÍJ NAPIDÍJ HÉTVÉGI DÍJ TARTÓS BÉRLET NAPIDÍJA 7. Einhell Axxio akkumlátoros sarokcsiszoló 1mm rendelés év garanciával 31. Ft, országos házhozszállítás díja 1. Rendelés telefonon is! Az Hecht 7elektromos kapálógép , kis ágyások művelésére alkalmas. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől.


Tekintse meg hetente az új akciókat az Auchan Magyarország weboldalán! A HECHT Hungary Kft. Műszaki dokumentáció cégünk tulajdonát képezi. Azok a HECHT Hungary Kft.


További kapálógépek. A termék bekerült a kosárba Legnépszerűbb termékeink. Tevékenységi körünk kezdetben import, export, gyártás és nagykereskedelem. A barkács apró rovatban online böngészhet eladó használt és új barácsgépek, barkácsfelszerelések apróhirdetései között.


Hirdetőink: barkács üzletek, és magánszemélyek. Online növény áruház házhozszállítás futárral. Kertészeti webáruház, kerti növények, évelő virágok növényrendelés, tuja évelő cserje díszfa vízinövény rendelés, növény webshop.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések