2017. január 26., csütörtök

Bontott trapézlemez

Van Önnél használt bontott trapézlemez , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a bontott trapézlemez. Bontott faanyag db. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Legolcsóbban a gyártótól! Idomok, váz, futómű, kormányzás. Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők forgalmazása. Elektronikai és motorikus, fékalkatrészek egyaránt. A képeken szereplő motorok kerülnek elbontásra.


Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit tartalmazza. A rovatban főként eladó, esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők.

Alumínium trapézlemez Az alumíniumból, illetve ötvözeteiből előállított lemezek kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Az acéllemezekkel szemben kis fajlagos súllyal rendelkeznek, ami körülbelül a harmadát jelenti. Emellett jó hegeszthetőek, ellenállóak a korrózióval szemben és könnyen újrahasznosíthatóak.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Peugeot SV bontott alkatrészek eladók. Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól. Kedvező árak, év garancia, országos kiszállítás.


A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Archiváltuk a hirdetést! Az alábbi video bemutatja hogy készül egy palatető bontás nélküli felújítása cserepeslemezzel.


Könnyű súlya miatt nem terheli meg a tetőszer. Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Kínálatunkban fellelhető osztrák, német és magyar nyílászárók egyaránt.

Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan.


Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Ihász Mérnökiroda Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések