2017. január 13., péntek

Royal szőnyeg

Termékek: Nincs a megadott feltételnek megfelelő termék! Bravisszimó Szín: szürke Méret: 4m széles Ismertető: Árakról kérem érdeklődjön üzleteinkben. Fűrdőszobaszőnyegek.


Görgősszék alátétek. Autópályás Szín: Méret: 4m széles Ismertető: Árakról kérem érdeklődjön üzleteinkben.

Klasszikus stílusú szőnyegeink a polgári enteriőrök elegáns kiegészítői. A klasszikus stílus kedvelői tudják, hogy a régi jól megfér az újjal, a sötét a világossal, a mintás a letisztult finomsággal. Több mint 3féle szőnyeg egy helyen! Válogasson széles kínálatunkból, melyben biztosan Ön is megtalálja kedvencét, szín, mintázat vagy akár stílus szerint! A gyapjú finomsága és a színek harmóniája adja ennek a szőnyegnek az értékét.


A termék sikeresen kosárba került. A kiválasztott szőnyegről részletes információt ár, méret a részletek gomb. A helyiség hangulatához és a bútorokhoz illő szőnyegek nagy választéka.

Válasszon stílus, szín, méret és márka szerint. Ingyenes szállítás 30. Részletek Üzlethez. Pauda antracit-bézs futó. Outlet áron minőségi szőnyegek.


Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg. Egyszerűen a legjobb, amikor a luxus inspirálja a mindennapokat. A letisztultság, rendezettség stílusa. A csillogást kerüli, nélkülözi az arany vagy kristály jelenlétét, mégis luxus életérzést áraszt. Gyulán van egy szőnyeg -, és parkettabolt, melyet sokan ismernek és ahova szinte mindenki eljut, aki padlószőnyeget, futószőnyeget, szalagparkettát, fali karnist, linóleumot szeretne vásárolni.


Royal szőnyeg , parketta üzlet Gyula. A konyha hangulatához és a bútorokhoz illő szőnyegek nagy választéka. A magas minőségű termékek elkötelezettjeinek ajánljuk Exkluzív szőnyegeinket, melyek minden tekintetben megfelelnek elvárásaiknak.


Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék Magas. Szőnyeg Exkluzív szőnyegek. A szőnyeg felülete kellemesebb komfortérzetet biztosít, jó hő és hangszigetelő. Alapvetően a gyapjúszőnyeg a legtartósabb, legstrapabíróbb szőnyeg !

Kiszállítás Vidékre. Vidékre futárszolgálattal küldjük szőnyegeinket. A futár - óra között szállít. Országos kiszállítás - 2. Ft ( több darab esetén is ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések