2017. január 12., csütörtök

Hullámpala fedés

Ezért a termék nem csak új épületek fedésére alkalmas, hanem a régi hullámpala tetők felújítására vagy javítására is. Gyors, olcsó megoldás a hullámpala tető, hullámpala hullámainak tömítésére. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.


Egyedi igény alapján vállaljuk hullámpala fedés bontását, majd az azt követő új fedés elkészítését OSB lemezeléssel, végül pedig annak vízzáró szigetelését. Kérje árajánlatunkat lenti elérhetőségeinken kapcsolattartónktól.

Az Acrylseal folyékony fólia alkalmas régi és új eternit, hullámpala , rombuszpala vízszigetelésére illetve színezésére. Az új és régi palára rétegben hordjuk fel a vízszigetelő anyagot, melyre év vízzárósági garanciát vállalunk. Ez tehát az ok-okozati összefüggés a fedés tönkremenetele, valamint a technológiai és alapvető szakmai szabályok be nem tartásával végzett kivitelezői munka között.


Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Onduline hullámlemez felrakási bemutató Onduline Hungary. Polikarbonát lemezek.

Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség. A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó. Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek.


Leírás A téglány bagy rechteck kettős természetes pala fedés , az egyik legerterjedtebb fedési mód. Kitűnő viharállóság jellemzi. Alkalmas műemléki vagy modern épületek fedésére egyránt. Mind az előállításnal és megmunkálásnál, mind az építkezésen való felhasználásnál különösen környezetkímélő, nem ártalmas az egészségre. Az Eternit modern rostcementje kizárólag szerves anyagokat tartalmaz.


Magyarországon is tiltott alapanyagnak minősül. A tetőfedés során sokszor találkozunk rossz állapotban lévő kéményekkel, falazatokkal, melyek felújítása külön szervezést igényel. A nálunk megrendelt munkához több éves tapasztalattal rendelkező,szakképzett kőműves csapatot biztosítunk,így a tetőfedéssel egy időben korrekt áron végezzük el a megrendelt munkát. Tisztelt Partnereink!


Cembrit termékek értékesítésével kapcsolatban fontos változások történtek. Cserepes tető, tetőfedés, Lindab tető. Kiváló minőség, megfizethető ár.


A CREATON több mint 1éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amelynek a nemzetközi ETEX Csoport részeként a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes a tapasztalata.

Ez a weboldal fejlesztés alatt áll! Legyen profi, bejáratott weboldala már ma! Mezőgazdasági épületek, istállók szigetelése során a felújított hullámpala fedés pótlólagos hő szigetelés beépítésével egészülhet ki. Két megoldás közül választhatunk. Első megoldásként a hullámpala fölé kerülő szigetelés rétegrendbe építjük be a hőszigetelést.


Palatetője vagy hullámpalája van? Szeretné felújíttatni, megszépíteni költséghatékonyan, bontás nélkül? Az azbesztpala tetőfedő anyag élettartama végén kopik, porla és ha külső felújítást választunk is, befelé változatlanul távozik.


A külső fedés levételével jó minőségű új tetőfedéssel ez elhárítható. A régi azbesztpala csak védőintézkedések mellett bontható és szállítható. Mindenesetben lekerülnek a kúpok a tökéletes fedés és összhatás elérése érdekében, ahol ügyelni kell arra, hogy az anyag mindkét oldalról át legyen engedve. Végül egy zárószegélyt kap, így ezeken a részeken HÁRMAS védelemről beszélünk.


Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések