2016. április 21., csütörtök

Porotherm 44 k ár

Ezért téglafala nem igényel további homlokzati szigetelést az új fejlesztésű üregszerkezet révén. A webhely használatával elfogadod a cookie- k használatát. Okostégla külső teherhordó fal építéséhez.


View our range of building products online today. Tégla ár és árlista letöltése.

Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Hőszigetelési értékei annyira felülmúlják a korábbi technológián alapuló építőanyagokét, hogy egy rétegben, homlokzati szigetelés nélkül is - -al túlteljesíti az épületenergetikai előírásokat, éppen.


Kép (Kattintson rá!) Megnevezés, leírás, Egység, Ár , Ajánlat kérés. Teljes megoldást nyújtanak a hőszigetelés tekintetében! Ingyenes házhozszállítás.


INGYENES kiszállítás az ország területére raklap vásárlása esetén!

FA-t tartalmazzák és darabra értendőek! Kérje egyedi ajánlatunkat! POROTHERM K Profi DRYFIX. Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk. Bruttó árakat tartalmaz.


Ez nem csupán új termék, hanem új építési technológia is. A -es Klíma falazat egy rétegben, kiegészítő hőszigetelés. A nútféderes kialakítású belső teherhordó falazóelem kiváló minőségű és rendkívül kedvező árfekvésű tégla. Kiemelkedő hőszigetelő képessége a kerámiaszerkezetbe töltött kőzetgyapotnak köszönhető.


Porotherm NF falazótégla. A megadott ár bruttó ár. A PTH Profi és PTH T téglák hővezetési tényezője DRYFIX ragasztó alkalmazásával, normál vakolattal került kiszámolásra. Feles elem is kapható! Szerző admin Menü: Építőanyag ÁRAK.


Külső teherhordó falazatnak az alábbi termékeinket ajánljuk.

Termékújdonság az ún. A Klíma üregszerkezetű. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Dabason található építőanyag kis-és nagykereskedelemmel foglalkozó Áruházába felvételt hirdet több osztályra áruházi eladó- pénztáros munkakörbe. Diósárok építőanyag kereskedelem. Nagykanizsán a téglagyártás több mint egy évszázados múltra tekint vissza, hiszen a környéken fellelhető legfőbb alkotóelem az agyag, magas fém-oxid tartalommal rendelkezik és szennyeződésmentes. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek.


A kerámia vázba kõzetgyapot szigetelést töltöttünk, ez biztosítja a kiváló hõszigetelõ képességet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések