2016. április 27., szerda

Fózolt hajópadló ár

A fózolt hajópadlók inkább mennyezetburkolásra alkalmasak, mert padlóként tisztán tartása nehéz lenne. Ezenkívül kiváló lehetőséget biztosít külső felületek burkolására, ereszek, teraszok, szaunák kialakítására is. Színlapján simára gyalult, csiszolással egyenértékű felületű.


Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. Hajópadló vásárlása és rendelése az OBI-nál. Fózolt hajópadló boroviból.

Borovi fózolt hajópadló felhasználása A borovi fózolt hajópadlót leggyakrabban előtetők, faházak, garázsok és egyéb más külső-belső burkolataként használjuk. Színe barnás, és csiszolt felülettel van már ellátva. Luc hajópadló Németországból. Enyhén fózolt kivitel. Tető héjazatok ,zsindelyezés alá,vagy kerti tárolók építésére kiválóan alkalmas.


AZ ÁR A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES! A termék BC osztályú, hiba előfordulhat benne. A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ MENNYISÉGEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN KOLLÉGÁINKNÁL!

Ezt a kiemelkedően strapabíró és nagy hőmérséklet-változásnak is ellenálló hajópadlót kétoldalt is gyalult felülete (amelyen egyik oldalon sem talál dilatációs marást) miatt akár kerítéslécnek is alkalmazhatja. FÓZOLT HAJÓPADLÓ 3M 10DB 19X96MM és még termék közül választhat a kategóriában. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! A járó hajópadló olyan hajópadló , ami egymáshoz illesztéskor hézag mentesen elhelyezhető, ami tisztítása esetén rendkívül fontos. V alakú horony, mely maximum mm mély.


Ezáltal alkalmas galéria padozat kialakítására, ideális megoldás előtetők zsindelyfedése alá, valamint tetőkhöz ereszfedés alá. Nagyon esztétikus, természetes hangulatot sugároz. A lucfenyő hajópadló alja két vagy három hosszanti bevágással ki van könnyítve, ami azt segíti elő, hogy a hajópadló ne vetemedjen, ne csavarodjon.


Nút - féderes kialakítással az elemek. Minden gyártó rendelkezik minőségi leírással (szortírozási irányelv). Nyugat Európai gyártók (Ausztria, Csehország, Németország) egy minőségi szabványt alkalmaznak. Teljesen összezáródó enyhén fózolt hajópadló.


Minden olyan helyre ahol a praktikusság és az ár számít. A mikrofózolt vagy fózolt lambéria mintás hajópadlókat legtöbbször kültéren használjuk. A kínálat bőséges, a hajópadló árak pedig természetesen a kiválasztott terméktől függnek.


Több oka van annak, hogy miért választják az emberek a hajópadlót: gyönyörű, stílusos, praktikus, és a hajópadló ár is kedvező! Alkalmas teherhordó felületek belső burkolásához.

A hajópadló mikrofózolt, hossztoldós kialakítása révén a lerakása lényegesen könnyebb. Amikor a hajópadló és a laminált padló összehasonlítása kerül szóba, sok esetben ezt az előnyös tulajdonságot emelik ki a hajópadló javára. Emellett érdemes megemlíteni a hőszigetelő képességét is.


A hajópadló hőszigetelő tulajdonsága kifejezetten magas, ezért megfelelő szigetelőréteggel kiegészítve jó. Elsődleges feladatunknak tekintjük a családiház-építők kiszolgálását a mindenkori legkedvezőbb áron és minőségben. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árajánlatot készítünk a szükséges tetőanyagról. Biztosan szép lesz, mert a 4. Parasztfödémhez szárított, fózolt és gyalult deszka.


Kiváló lucfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják. Ilyen a hajópadló is. Egy darabig hódítottak a laminált padlók és más olcsóbb, kevésbé természetes megoldások, de manapság újra trendi a FA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések