2016. április 7., csütörtök

Eltolható fal

A fal paneljei műanyag görgőkön csendesen futnak a kiváló minőségű alumínium sínszerkezetben. A tér praktikusabb kihasználhatósága érdekében többféle falnyitási illetve zárási lehetőséget kínálunk, (pl.: egy- vagy kétoldalra zárható, középről kétoldalra nyíló kivitel) de több fal egymáshoz is kapcsolható. Egyedi eltolható falrendszerek az átláthatóság és megjelenés érdekében. Manuális eltolható falrendszerek - GEZE MSW.


A GEZE eltolható falrendszerek különösen jól illeszkednek az igényes építészet modern, formavilágához igazodó teliüveg megoldásokhoz.

Ahogy a tömb elmozdul a fal mellől, először kialakul egy öltöző helyiség gardróbbal. Teljesen eltolva a falat, létrejön egy tér, mely elegendő egy kétszemélyes, teljes méretű ágynak is - a (szekrény)ágy könnyedén ledönthető és felhajtható. A bekábelezett eltolható fal ad helyet a TV-nek, egyéb tárolókkal és. A terv fő kreatív eleme egy motorizált eltolható fal , amely képes a lakás egyik feléből a másikba mozogni, ezzel különböző lakótereket létrehozva. A dolgozó, alvó, öltöző és szórakoztató, plusz a konyha, étkező és a fürdő terek mind rendelkezésre állnak, ahogy a fal egységnek változik a helyzete, miközben a lakás átvált nappali és éjszakai zónákra.


Parthos Palace típusú hangszigetelt tolófal. Beépítés helye: IT Services Hungary Kft. Budapest, Infopark C) Forgalmazó és kivitelező: LICENCIA Mérnöki Kft.

A tolóajtók, eltolható falak és bútorok lehetőséget adnak arra is, hogy teljesen lezárják a teret. Ha a faanyagba helyezünk üveget, akkor a fény akadálytalanul áramlik a helyiségbe. Amennyiben tükröt helyezünk fel, úgy a belső teret érezhetjük tágasabbnak. Fal előtt futó tolóajtó esetében a vasalatot takaró karnis és az ajtólap is látszik mind nyitott, mind csukott állapotban.


A falkávára egy, a nyíló ajtónál megismert, sima átjárótok kerül beépítésre. A modern designt sugárzó NUD tolóajtó nagy előnye, hogy görgői teljesen rejtve vannak az alumínium keretben. Ennek köszönhetően tér elválasztására is kiválóan alkalmas, de t ermészetesen szekrényajtónak is különösen dekoratív ! A legelterjedtebb falban futó tolóajtónk esetében, egy nagy teherbírású, roppant megbízható, fal előtt futó vasalatot építünk szendvicsfalba, így megrendelőinknek mindösszesen 34. The sliding wall systems from GEZE are particularly suitable for modern, design-oriented all-glass solutions set in demanding architecture.


A flexible building block system and the integration of leaf elements with varying functions offer a wide range. Az eltolható falak a nyugati lakáskultúrára is nagy hatást gyakoroltak. Nálunk még csak most kezd elterjedni és ennek inkább tradicionális okai vannak. Az európai embernek a fal legyen fix, vastag és nehéz - ez azonban kezd változni.


Fal síkja előtt és falban mozgatható beltéri tolóajtó. A beltéri tolóajók népszerűsége az esztétikus, igényes forma mellett a nagyfokú praktikusságuknak is köszönhető. A szokványos beltéri ajtók ugyanis nyitott állapotukban drasztikus mértékben csökkenthetik a szabad teret.

A Layer 0egy modern konyha a Strato cégtől mely a modern életstílushoz igazodik. Marco Gorini tervezte, két fő eleme a tolóajtós konyhaszekrény és a központi konyhasziget. Térelválasztó fal gipszkartonból Azért mégis a térelválasztó fal a megoldás több esetben is. Ha két kamaszodó gyereke egyre gyakrabban megy egymás agyára, és emiatt már az Ön vérnyomása is túl gyakran mászik fel az elviselhetőség határa felé, akkor a családi béke megőrzéséért gipszkarton válaszfalat érdemes felhúzni közéjük. Eltolható , lapozható üvegpanel Üveg mint határoló, elválasztó A Todocristal ‘R’ által kifejlesztett és gyártott balkonrendszer fő erénye a többi hasonló termékkel szemben, hogy alsó terhelésű, tefloncsíkon csúszik, nem kell erős felső tartószerkezet.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések