2016. április 22., péntek

Beton konyhapult

Dekoratív látszó betonfelületek a házon belül és kívül. Engedje szabadon szárnyalni fantáziáját! Padlók, lépcsők, falak, fürdőszoba vagy konyhapult és megannyi további lehetőség. A beton alapvetően porózus, ha nincs megfelelően felületkezelve, nyomok maradhatnak rajta.


Emiatt a tisztítása is kicsit macerás lehet. De erre már bátran rárakhatunk bármilyen forró cuccot, jól bírja.

Iszonyú trendi, sokféle színben elkészítik, de hát. Oldalunkon szeretnénk bemutatni és elérhetővé tenni mindenki számára az innovatív korszakalkotó technológiákat amelyek a felületképzések új generecióját jelentik. A mikrocementes beton design anyagoknál, betonhatású felületeknél új lehetőségek nyílnak az oxyd és metál megjelenésű exclusive temékek alkalmazásával. Jó néhány éve már, hogy először láttam beton konyhapultot, azóta tudom, kellő szakértelemmel csodát lehet művelni ebből az anyagból is.


Néhány betonból készült konyhát válogattam most össze különösebb komoly mondanivaló nélkül. A beton konyhapult természetesen csak egy a lehetséges verziók közül. Előnye, hogy hőálló, strapabíró, házilag elkészíthető, utólag is felpolírozható, tehát igen tartós darab.


A beton reneszánszát éli a háztartásokban, amihez ennek a remek anyagnak az újragondolása és továbbfejlesztése nagyban hozzájárult.

A lakótér egyre több pontján megjelenik, így egyedi környezetet teremt otthonunkban. A nyugati országokban már versenyez a gránit és márvány pultokkal, felhasználásának szinte csak a fantázia szab határt. Konyhapult - Gránit és egyéb pultok - Minőség elérhető áron!


Kérjük tekintse meg referencia pultjainkat! Jól mutat a beton konyhapult a fényes fehér konyhabútorral és a szuper matt szürke szigettel. A beton pult és a furnérozott tölgy betétek harmóniája vitathatatlan. Igényes, modern vagy rusztikus, fényes vagy matt kivitelben is.


Beton konyhapultok. A beton vagy az általunk használt különféle beton anyagok, zsákos betonok rendkívül sokoldalúak. Navigálás a bejegyzések között. Anyagában apró csillogó szemcsék találhatók. Akciónk keretében minden kedves érdeklődőnket személyre szabott kedvezményekkel várjuk.


Metropolis Kollekció Közkedvelt beton hatású kvarc kompozit anyag. A lakásunkban - bármekkora legyen is az - a statisztikák szerint a konyhában töltjük a legtöbb időt, ezért a funkcionalitáson és hatékonyságon túl az esztétikusság is igen fontos szerepet játszik. A konyhabútor sokszor a lakás legfőbb látványeleme, a konyha egyik leghangsúlyosabb design eleme pedig a munkafelületek és a konyhapultok burkolata.


Az is befolyásolja az árát, hogy szeretnéd-e mintázni a felületet vagy sem. A betonba mindenféle mintát és színt kérhetsz, de akár építhetsz bele csempét, köveket is.

Egy négyzetméternyi betonlap. Egy konyhapult asztalos munkáinak kivitelezését is vállaljuk ,ez minden esetben megbeszélés tárgyát képezi. Ezek a betonok mivel egy finom vékony bevonat,ezért a felületet, amire az anyag kerül célszerű síkba hozni ,javítani,toldásokat összedolgozni. Ezzel az anyaggal kivitelezhető az Illesztés mentesség ! Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A gyakorlatban mindegyik kifejezést használjuk.


A konyhai munkalapok anyagát és tartósságát tekintve sokfélék lehetnek. Készülhetnek tömör fából vagy kőből, de a klasszikus értelemben vett konyhai munkalap kifejezés hallatán a forgácslap alapon, dekor lemezzel ragasztott egy vagy két oldalon posztformingolt ( kerekített) bútoripari lapféleségről beszélünk. We look at the data, betonpult. The website server is using IP address 217.


Válassz konyhai munkalapjaink kínálatából, és szabd méretre a konyhádnak megfelelően. Nálunk laminált és tömörfa méretre szabható konyhai munkalapokat is egyaránt találsz. Bármelyik konyhai munkalapot is választo mindegyikre év garanciát adunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések