2016. április 6., szerda

Habszivacs szigetelés

Habszivacs csőhéj külső átmérő 100mm. A terméket egyedi méretben is legyártjuk! Ugyanezen az egyszerű elven működnek az öntapadós szivacscsíkok is. Ma már ritkán használják, elavult szigetelés módszernek számít, hiszen a szivacs nem ideális szigetelőanyag és még a polifoamnál is jobban magába zárja a nedvességet, a végeredmény pedig ugyanaz, mint az imént említett eljárásnál.


Hungarocell hőszigetelés falra, padlóra, lábazatra. Ahol nehezen illeszthető rá a csőre a habszivacs szigetelőhéj (például az elzárócsapoknál), ott tekerje körül a vezetéket szigetelő nemezcsíkkal – a vízvezeték-szerelési boltokban kapható.

Ha a csík szélességének felével fedi át az egyes meneteket, dupla vastagságú lesz a szigetelés. Beltéri szigetelőanyagok olcsón, homecell beltéri szigetelés árak. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési.


Nemcsak télen, hanem nyáron is fontos a jó szigetelés. Hangszigetelő és rezgéscsillapító anyagok széles választéka. Budapest, Transzformátorgyár utca 1. Klimatizált helyiségeknél épp úgy, mint télen is az energiaköltségek megnőhetnek, ha nem jól szigetelnek ajtói, ablakai.


Allergiás betegeknél fontos, hogy pollenek és por ne kerüljön a szobába.

Vannak úgynevezett univerzális habszigetelő szalagok, ezek a felragasztás után akár több éven keresztül meggátolják a hideg levegő beáramlását az ajtón és ablakon egyaránt. Belülről is átmelegít. Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Szerelési anyagok széles választékban, döntsön Praktikusan!


Ha egyébként is fel kell újítania a tetőt, érdemes a szigetelést is elvégezni. Ha még jó néhány évig szeretné használni a tetőt, a megoldás a szarufák közötti szigetelés. Ez volt az a filozófia, ami közel évvel ezelőtt életre hívta a Polifoam Mintaboltot. Polietilén hab, azaz polifoam termékeink népszerűsége az elmúlt évtizedekben csak növekedett.


Hosszának mérete választható a legördülő menüben. A szivacstest mérete 8×cm. Amennyiben saját maga szeretné megvarrni saját textíliából az ablakpárna huzatát, tőlünk megrendelheti a szükséges habszivacsot. Ajánlott vastagság minimum cm. A rockwool deltarock szigetelőanyag kiegészítő szigetelése lehet a rockwool multirock.


Szilikon habszivacs tipikus felhasználási területek: A habszivacsot leginkább az autóipar, elektronika, energiafelhasználás, építkezések, hűtés és fűtés, ipar, szigetelés , fénytechnika és tengerészet területén hasznosítják. Ezek a termékek megfelelnek az Autóipari Szabványnak (571FMVSS302). Elérhetőség: Rendelésre, rövid határidővel.


PU habszivacs anyagok.

Nagyobb darabszám megrendelése esetén mennyiségi kedvezményt adunk! Sokoldalú, öntapadó, tömítőszalag, mely könnyedén felhelyezhető az ablakokra és ajtókra. A rugalmas hab révén könnyű alkalmazni különböző résméretekre.


TESA - PUR- habszivacs ajtó- és ablaktömítő szalag (fehér, 10m:9mm:6mm). Ajtó - ablak szigetelés nagy választékban akár ingyenes. A nagyrészt nyílt cellás poliuretán hab, magas hőmérséklettűrésű (1C°), kiváló öregedési tulajdonsággal rendelkezik, öntapadó kivitelben kapható.


Az öntapadósított EPE alumínium fóliaborítású habszivacs szigetelés , akárcsak a csomagtartó vezetékei, a gyártásigényünknek megfelelően. Kemény és tartós, élettartamú, vegyi ellenállású. Tesa öntapadó PUR habszivacs szigetelőcsík 6m hosszú, ajtó és ablakrésekbe - mm széles - Fehér. Festés, mázolás, gipszkartonozás, szigetelés.


Gumitömítéseink, habszivacs tömítéseink és profiljaink garantálják, hogy a hideg levegő kinn mara a meleg levegő pedig nem szökik el a belső térből. Dilatációs habszivacs csík Ebben a kategóriában összesen termék található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések