2016. április 6., szerda

Alu trapézlemez ár

Alumínium trapézlemez Az alumíniumból, illetve ötvözeteiből előállított lemezek kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Az acéllemezekkel szemben kis fajlagos súllyal rendelkeznek, ami körülbelül a harmadát jelenti. Emellett jó hegeszthetőek, ellenállóak a korrózióval szemben és könnyen újrahasznosíthatóak. Kijelentem, hogy az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy a Vasáruház Kft.


Alumínium lemez, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Trapézlemez - Element magyar trapézlemezek.

Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól. Kedvező árak, év garancia, országos kiszállítás. A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően. A legjobb árat ajánljuk Önnek!


Válassza ki a kívánt terméket, méretet, tegye a kosárba és kérjen ajánlatot MOST! Ajánlatkérése nem minősül vásárlásnak, kötelezettséggel nem jár. Kollégáink pedig gyorsan küldik Önnek ajánlatunkat. A trapézlemez a hullámlemezek egyik fajtája.


Arról a sajtolási mintázatról kapta a nevét, amely keresztmetszetében egymásnak szembeforduló, egymásba érő trapézokat formáz.

A lemez felületi kialakításának célja, hogy a csapadék és a szennyeződések minél könnyebben eltávozhassanak a felületéről az árkok medrében. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Eladó hajlított trapézlemez gépjármű, pótkocsi felépítmények oldalának, gabona válaszfalnak.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Martin Metal Product Kft. Tevékenységét anyavállalata, a Martin Metals Kereskedelmi Kft. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS.


KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Cégünk alapítói több mint év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött hozták létre Európa legmodernebb precíziós CNC vágógépével rendelkező vállalkozásukat, melynek fő profilja az ipari alumínium forgalmazása, vastag lemezek darabolása, alu. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. A konkrét adatok megtalálhatók a táblázatok alszekcióiban.


Felületkezelt lemezeket natúr (felületkezelés nélkül), eloxált, csúszasgátló és festett kivitelekben kínálunk.

Hajdúböszörmény - Balu Kft. A szállítási ár országosan is nagyon kedvező. Szállítási árainkat ide kattinva tekintheti meg.


Mivel már teherautóból áll a teljes flottánk, így a szállítási idő minimális. Weboldalunkon, árajánlatunkban közérthetőek az árak, nem kell Önnek utólag osztogatni-szorozgatni a termék árát. Tetőspecialista, tetőfedés mesterfokon, nem csak Debrecenben!


Bádogozás, ácsmunka, élhajlítás, tetőfedő anyagok és eszközök, tetőfedő centrum Debrecen! Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések