2016. április 13., szerda

Használt lindab lemez

Hirdesse meg ingyen! Alumínium lemez 1db. Rozsdamentes lemez 1db. Lemezszekrény db. Nincs pontos találat. A leginkább hasonlóakat mutatjuk.

Opel, Saab lemezfelni 5x108x– használt. Leírás Őszi cserepes lemez trapézlemez akció! Vásárlás előtt győződjön meg mit vásárol általunk gyártott lemezeket meg is várhatja telephelyünkön amíg elkészítjük önnek bármilyen hosszban trapéz vag. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ez nem a teljes választékunk, így ha nem találja a kívánt profilt, vagy terméket, kérjük keresse kollégáinkat, vagy küldjön üzenetet.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Számos szakember és magánszemély is választ minket akkor, ha bádog lemez gyártásra van szüksége, legyen szó egyedi kialakítású vagy gyakran használt tetőfedési elemről. Ha falszegély vagy oromszegély szükséges a tetőfelújításhoz forduljon hozzánk bátran, de egyedi igények alapján is végzünk lemez megmunkálást 0. Dekor lemez Fehér színű T14-es bordás trapézlemez mm anyagvastagsággal dekorációs célra.

Garázsok, műhelyek, belső felületek burkolására, álmennyezetnek tökéletes megoldás. Lindab lemez árlista. A Maritom cég az olcsó és megbízható lemezgarázsok, fémgarázsok és kutya - kennelek vezető gyártója. A sok éves tapasztalat és a minden részletre kiterjedő gyártási gondosság lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk kínálni. Ennek sérülés elleni védelmét biztosítja a védôfólia, amit a beépítés során egyszerûen, gyorsan lehet és kell eltávolítani.


Polikarbonát lemezek. Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség.


Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazható megoldásokat kínálunk. Nagytáblás és moduláris cserepes lemez - modern és klasszikus fém tető fedéshez a legkorszerűbb anyagoktól a hagyományos cserepes lemezig nálunk minden megtalálható. Valószínűleg Ön is ugyanúgy aggódik autójáért, és tudja, minden kint töltött éjszakával csökken az értéke a hó, fagy, jégeső, forró napsütés, ráégett madárpiszok vagy fanedvek okozta károk miatt.


Kimagasló szakismerettel, precizitással, palatető felújítás akár bontás nélkül, palatető szigetelés, tetőfedés, és teljes körű tetőfelújítás. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Például télen áthül a szigetelés nélküli épület és másnap melegebbre, naposabbra fordul az idő, a külső fele a lemeznek nap által meleg a benti levegő pedíg még hideg, abban az esetben a szimpla lemez belső felén párakicsapódás keletkezik (ezt tudjuk megakadályozni a filcbevonattal) és az alatta tárolt nedvességre.


Ingyenes szállítás és összeszerelés. Korrekt ügyintézés. Rejtett költségek nélkül. Egyedi épületek is.


A kezdetektől fogva a legmagasabb minőségre törekszünk, és ennek köszönhetően mára a piacvezető gyártók közé nőttük ki magunkat, több ezer elégedett ügyféllel.

Sikerünk nemcsak termékeink kitűnő minőségében rejlik, hanem a gyártás során használt legmodernebb technológiában is. Mindig szem előtt tartjuk, hogy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések