2016. április 21., csütörtök

Kő lépcsőlap

Hogyan készül az Otti kő ? Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? A kőből készült lépcsőlap előnye a kerámia lapokkal szemben, hogy egyetlen kőlapból bármilyen forma kialakítható. Gondoljon csak a húzott lépcsőlapokra vagy a csigalépcsőre.


Igényes burkolatok óriási választéka jó áron: járólap és térkő, lábazati kő , fedkő, lépcsőlap és sok más az otthonszépítéshez!

A lakberendezői szakma összetettségében megtaláltam mindazt ami külön-külön is érdekel és foglalkoztat. Az esztétika, a harmónia keresése, a színek, a bútorok, a fa, a textilek, a fémek, az üveg csillogó felületének szépsége, a világítás hangulatteremtő ereje, és a különleges háztartási és konyhagépek technikai újdonságai, lenyűgöző működése. Egy 16fokos egyenes lépcső ( azaz aminek a homlok és járólapjai minden esetben téglalapok, nincsen a fordulóból adódó méretváltozások) két nap alatt fugázással megvan. Hátránya, hogy hideg, egyes lapok csúszhatnak, valamint hogy sok ember a lépcsőt a fa megoldásokkal köti össze, és nem tetszik neki a kő.


Termékeink egyedi tervezésű könnyűszerkezetű fa-, fém-, nemesacél lépcsők vagy ezek kombinációja, különféle fa, kő , műkő vagy esetleg üveg járólapokkal és fém, fa nemesacél vagy üveg korlátokkal. Készítünk lakás lépcsőt, közületi lépcsőt, üzemi lépcsőt úgy beltéri, mint kültéri használatra. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag.


A kiválasztott termékekhez minőségi hidegburkolási és építéskémiai segédanyagokat is ajánlunk a Sorell, Mapei, és a Baumit palettájáról!

A Sorell speciális kő - és betonragasztáshoz, fugázáshoz, és felületkezeléshez használatos segédanyagok gyártója, forgalmazója. Stonecolor Rustic kőfugázójuk verhetetlen. Lépcsőlap és tartó. Szinte minden nap a szemünk előtt van, ráadásul állandóan használjuk – ezért válasszunk igényesen!


A Terrakotta egy kő pa amelyet nagyon magas hőmérsékleten történő sajtolás és tüzelés során alakítanak ki. Leggyakrabban rusztikus megjelenésűek, üvegezhetők is, akkor felületük színe és mintája teljesen önkényes lehet. Padlóburkolatokra tervezték, ritkábban jelenik meg a falakon. Nagyon gazdag a színsémájuk.


Kültéri lépcső, hogyan lehet egy szükségszerű tűzlépcsőből hatásos, szembetűnő dolgot kialakítani, bebizonyítják a Stadler kültéri lépcsői. Bükk fafajokból készülnek. A lépcsőlapok Tölgy, G. Megrendelhetők szabályos és szabálytalan méretekben is.


Keszthelyi kő , vágott mediterrán kő. Kövesse nyári DELAP burkoló lap akcióinkat! Széleskörő termékválasztékkal rendelkezünk. Megtekinthetőek a termékeink oldalon. Sírkő készítés több évtizedes tapasztalattal, megfizethető áron.


Sírkövek, síremlékek, kripták, urnák készítése és felújítása, év garanciával.

A világon az egyik legősibb építőanyag a kő. Már a római korban ismerték, bizonyítékul a sok még ma is álló épület szolgál arra, hogy mennyire időtálló és tökéletesen megbízható. Cégem balatonszőlősi fagyálló mészkő bányászatával, 1-cm-es lapkövek vágásával, csiszolásával és felhasználás szerinti.


A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések