2015. szeptember 2., szerda

Tükör szabászat

A tükör árak szabott négyzetméter árak, melyek az áfát tartalmazzák. Cégünk csak első osztályú tükörrel, és annak minden fajtájával foglalkozik. A tükör kivitelezése sokféle lehet, a teljesség igénye nélkül néhány: – Előszobai, fürdőszobai, teljes tükörfal – Fürdőszobai esetén: csempe közé, vagy csempére ragasztva – Bútorra, tolóajtóra ragasztva – Falra ragasztott, vagy tükörtartóval felakasztott – Világítós fürdőszobai tükör – a foncsor egy részét körben, vagy igény szerint mintában. Tánctermi tükör , irodák, fürdőszobák, fittness termek tükrözése… Lehetőség van egyedi méretű tükör rendelésére, sablon alapján alakos tükröt is készítünk.


Műhelyünkben, vagy a helyszínen is vállaljuk a munkákat. Fő profilunk az Üveges gyors szolgálati üvegkár elhárítás.

Biztonsági üveg MABISZ bizonylattal. Thermopán hang és hőszigetelő üveg gyártása, bedolgozása, hagyományos ablak átüvegezése, hőszigetelt üvegre is. Tükör mm-es felszereléssel helyszínen is.


Tükör bekeretezése, tükör csempe, visszapillantó tükör. Katedrát és dróthálós üveg. Szabászat A síküveg megmunkálás első lépése, a gyári lap-méretben megvásárolt üvegtáblákból kinyerni, kiszabni a kívánt méretű üveglapunkat, amelyből a további megmunkálások során elkészülhet majdani ajtónk, ablakunk, asztalunk, korlátunk, üveg polcunk, stb.


A kiválasztott termék méretre vágásában rendelkezésükre állunk! Az OBI munkatársai az Ön által kívánt méretre vágják az OBI áruházaiban vásárolt bútorlapot, munkalapot, legyen szó akár sarkokról, a tűzhely, vagy éppen a mosogatótálca helyéről.

Ha az kell, hogy jó legyen. Ingyenes méretre vágás! Lapszabászatunkon a nálunk vásárolt bútorlapokat, munkalapokat, farost lemezeket méretre vágjuk az Ön tervei és elképzelései szerint, ingyenesen.


Egyedi üveg gyártás. Legyen az: előszoba, fürdőszoba, az Ön otthonán kívül vagy belül az Üveg Doktor csapata megtalálja és elkészíti az Ön igényeinek megfelelő tükröt. Cégünk üveg és a hozzájuk tartozó fémszerkezetek gyártására és szerelésére szakosodott. Széleskörű szolgáltatásunk mindenféle üvegezési és a vele járó lakatos munkálatokra is kiterje kreativitásunkkal minden helyzetben találunk megoldást, a lehetetlent mi nem ismerjük Korunk modern technikája lehetővé teszi az üveg és a fém széleskörű felhasználását.


Plexi lapok, plexi táblák, plexi lemezek. Budapesten és vonzáskörzetében. Teljes méretválaszték, víztiszta plexi, szines plexi, csövek, rudak. Egész táblák, plexi darabolás, élmegmunkálás, furatolás és számos egyéb szolgáltatással várunk mindenkit, akár egy kis polcra való plexire, akár több négyzetméteres plexi táblára van szüksége!


OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. Munkatársaink épület üveges, üvegezés, betörés utáni gyors üveg töréspótlás, tükör csiszolás, fazettázás, helyszíni felszerelés, tükör ragasztás akár tolóajtóra, akár csempe közé, tükör keretezés, tükör beépítése, előszobába, fürdőszobába, képkeretezés több száz fajta. A szabászat titkos fogásai következnek! A hasznos mélységhez tolóajtós szekrénynél cm-t kell hozzászámolni, ami a vasalat mélységéből és ujjaink védelméből adódik (a függőleges elválasztók sérülést okozhatnak, ha nincs az ujjunknak hely a korpusz és az ajtó között). Válassz a hangulatod szerint!


Négy darab különböző stílusú, de azonos márkájú füstszűrős kivitelű bruéyre Német pipa. Denicotea Durabel Yacht kis méretű tölcséres pipafejjel, 1db.

Felszereléseink, gépeink különböző üvegtípusok teljes körű megmunkálását teszik lehetővé. Horváth Síküveg Kft. Törékenységénél fogva az üveg igazi törődést, minőségi, megbízható munkát igényel.


Jelenleg az alapító unokája, Gál Márta vezeti a céget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések