2015. szeptember 22., kedd

Fa roló

A kikánál bútorok és kiegészítők széles skálája vár rá így bármilyen stílust is keresel, megtalálod a számításod. Reluxa, roló , tartozék kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! A JYSK-ben mindent megtalál amivel “felöltöztetheti” ablakait. Függönyök, rolók, reluxák, sötétítők és függönykarnisok.


Ha stílusos árnyékolásról van szó, akkor jó helyen jár: a JYSK üzletekben rolók és árnyékolók széles választékát találja.

Lehet bambusz, dupla vagy fényzáró roló , nálunk kedvező áron megtalálja. A nyitható ablakoknál elég felakasztani az ablakkeretre. A damilt főként a billenthető ablakokhoz javasoljuk, hogy a roló szövete ne billegjen az ablakon.


Ha az ablaka nem nyitható, a rolót szükséges az ablakra felfúrni, vagy ha a roló nem túl nehéz, a karnist fel is lehett ragasztani kétoldalú ragasztószalag segítségével. Nézd meg praktikus, stílusos és jó vonalvezetésű árnyékolóinkat, amelyek megfizethetők és mégis minőségiek. Válogathatsz sötétítők, rolók és lapfüggönyök között, számtalan színben és vastagságban, egyénileg állítva a bejövő fényt minden egyes szobában.


Roló – Rolós Árnyékolók. Cégünk korszerű, modern árnyékolástechnikai megoldásokat kínál.

Régebben a köznyelv rolónak hívott minden olyan árnyékolót (legyen az vászon, ná fa , stb.), ami rolós elven működött, azaz valamilyen tengelyről lehetett leengedni. Méretre gyártott termékek. A hatékony és gördülékeny kiszolgálás érdekében, kizárólag a webáruházon keresztül leadott rendeléseket teljesítjük. Műanyag redőny, alumínium redőny, roló és szúnyogháló is megtalálható kínálatunkban.


Római roló , raffroló – a klasszikustól a modernig bármilyen stílusban igényes megoldás! A modern lakberendezés és az új trendek előretörésével a római roló mára egy divatos, letisztult megjelenésű árnyékoló, bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét és elegáns dísze lehet otthonunknak egy ablak roló. Akció a bambusz roló webáruház kínálatából.


Előregyártott bambusz roló kedvező áron eladó. Ezeknél a termékeknél nem lehet egyedi méretben kérni rolóinkat. A roló hosszúsága az egyes termékeknél legördülő listából választható. Archiving and spreading the love of music from a shopwindow.


A reluxa egy időtlen klasszikus. Jelenlegi megjelenése divatosabb mint valaha. Az alumínium a tartósság és design, a fa a melegség, természetesség, otthonosság megteremtője. Az elforduló pengéken megtörő fény játéka, a fényerő pontos szabályozása minden generációk körében népszerűvé teszi. A naphálós roló anyaga egy speciális textil.


Ezek a roletták UV sugárzást álló textilből készülnek, természetes színeivel diszkréten simulnak környezetükbe.

Redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta, harmónikaajtó és egyéb árnyékolástechnikai eszközök készítése és javítása. Karnis webáruház és bemutatóterem. Nagy választék, kedvező árak, országos házhoz szállítás, karnis akciók - Budapest, Cinkotai út 51.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések