2015. szeptember 18., péntek

Golf 4 szőnyeg

A garnitúra részből áll - Szövetszőnyeg, Autószőnyeg. Magyar,Német vagy Cseh termék. Különféle színekben választható - 1 méretpontos.


Kínál Golf méretpontos szőnyeg ! Eladó golf - be méretpontos szövetszőnyeg! Van hozzá még két hátsó gyári gumiszőnyeg is! Használt, állapotúak! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A modellek többségéhez rögzító tappancsok is kaphatók. Csomagtartótálcák - Volkswagen Golf több. Jégesőellen védő autóponyva.


Volkswagen gyári gumiszőnyegek, szövetszőnyegek, csomagtértálcák, és a VW által minősített gyártok gumiszőnyegei. Minden jog fenntartva! Hungária Poli-Car Bt.


Az esetleges elírásokért (leírás, ár, stb.), felelősséget a webáruház üzemeltetője nem vállal és a változtatás jogát fenntartja. Gumiszőnyegek, autószőnyegek, csomagtértálcák szinte bármely autótípushoz. Első osztályú anyagokból készült termékeinket regisztráció nélkül is megrendelheti.


Specifications for all versions of Volkswagen Golf 4. From Complete Golf Club Sets to the smallest accessories, we have a huge range of products for you to choose from. VW Golf szövetszőnyeg -Szövetszőnyeg, Autószőnyeg. Gyári rögzítési pontokhoz kapcsolódik.


Nem minden autótípushoz kapható. Néhány szó a GUMISZÖNYEG termékről Univerzálisan felhasználható, tálcás kivitel, az elolvadt hólé nem tud a szőnyegre folyni, mert a perem megakadályozza, 4db-os, autós szőnyeg , szinte bármilyen autó típushoz jó. Könnyen tisztítható. A szett tartalma 2db első szőnyeg és 2db hátsó szőnyeg.


Golf 4 szőnyeg

Inline cylinder engine, Petrol motor, with the engine code AGN. With a fuel consumption of 8. A készlethez a gyártó egy csomag rögzítő készletet mellékel, mely kettő darab szőnyeg rögzítésére elegendő. Amennyiben több szőnyeget szeretne rögzíteni, akkor minden további csomag ára 3Ft.


Autó szőnyeg - Tuningoutlet. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Egyben vagy külön is eladó.


Golf 4 szőnyeg

A speciális összetétel véd a sós korrózió ellen, a gumiszőnyeg (különböző magasságú) pereme nem engedi, hogy a nedvesség, a hólé, a piszok a szőnyeg alá jusson. A méretpontos rögzítési technika lehetővé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések