2015. szeptember 10., csütörtök

Fa lakóház

Hódmezővásárhely, Algyő,. Faházak a gyártótól! Növekedésének irányában magas a szilárdsága, könnyű kombinálhatósága révén univerzális építőanyagnak tekinthető, mely csaknem minden kihívásnak gond nélkül megfelel, ugyanakkor nincs.


Kerti Rönk bútorok, Debrecen. Egyszóval minden ami rönk! Minden új, évszakos mobilházunk egész évben lakható.

Cégünk mobilházakat forgalmaz. A mobilházak bútorozva is kérhetőek, készen az azonnali költözésre. Az itt található mobilházaink egész évben lakhatók. Nem csak a kivitelezést, kérésre az épület tervezését is vállaljuk. Nincsenek típustervek, minden lakóház egyedi terv alapján készül, hiszen nincs két azonos sajátosságú telek és a megrendelők igényei is eltérőek.


Kövesse Blogunkat, ahol állandó akciós kínálattal várjuk, az akciós faháztól az előtetőn és a fa garázson át a szigetelet nyaraló faházig. Mini faház - lakóház négy keréken , rendkívül jó hely ki használattal és ötletes megoldásokkal. Az általunk tervezett és gyártott fontosabb termékek: faházak, blockhaus típusú gerendaházak, hétvégi házak, rétegelt gerendák.


Ennek köszönhetően a gerendaházak sosem lesznek sem túl szárazak, sem túl párásak.

A fa él és lélegzik. Pihenjen nyugalomban! A gerendaházaknak kitűnőek a hő- és hangszigetelési paraméterei is, így biztosítva a hasznos alvást vagy a munka közbeni teljes koncentrációt. A mobilház fapadlózattal készülő faoszlop lábakon álló favázas könnyűszerkezetes épület.


A jó hőszigetelése miatt a mobilházak kiválóan alkalmasak nyaralónak, hétvégi háznak, horgászháznak, vagy akár állandó lakás céljára. Csopakon, egy nemrég felújított nyaraló köré álmodott a házigazda egy időtálló fa terszt. A házikónak elöl, és hátul is kényelmes kiülője lett, napszaktól függően használható. A két kiülőt egy kb. Az első teraszt és az összekötőt pontalapokkal terheltük a talajra.


A tartófalakat 150×1mm illetve 120×1mm keresztmetszetű fa pillérekből alakítjuk ki, amelyeket a sarkaknál merevítünk stabilitási okokból. A oszlopok közé szigetelőt helyezünk el. Az így épített faszerkezet kívülről és belülről bármivel burkolható. Az ilyen típusú faházak építése során kevesebb faanyag. WEKA gyár termékein (nyitott garázsok, szaunák, kerti medencék, terasz tetők, szerszámtárolók, kerti házak, pavilonok) kívül mindent megtalál ami kerttel kapcsolatos tevékenységekhez szükséges.


A házak raklapra csomagolva szállíthatók. Sokat segít a fa gerenda minőségének megtartásában ha legalább 20mm vastag a hézagléc és a hézagléceket legalább méterenként érdemes tenni. Ez azért fontos, mert ha erősesk, vasatagok a hézaglécek, és sűrűn vannak rakva, akkor jobban tartja a gerendát, és száradáskor nem tud vagy csak kevésbé tud a fa gerenda.


Az adott épület, lakóház adottságaihoz alkalmazkodó, leginkább megfelelő fa ablak kiválasztásában segítséget nyújtunk.

Fa ablakok kínálatunk változatos nyitásmód szerint (lehet fix, bukó, nyíló, bukó-nyíló, bukó-toló) és alapanyag tekintetében egyaránt (borovi fenyő, luc fenyő, vörös fenyő, tölgy). PERBO Multikomfort rönkházak,gerendaházak árak,online árkalkulátor,rönktípusok,gerendatípúsok leírásai. Ahogy az alaprajzon is látszik, a teraszról a nappaliba lépünk, melyből a ház minden más helyisége, egy konyha, egy fürdőszoba, két háló és egy társalgó nyílik.


Könnyűszerkezetes faházak építése és teljes körű kivitelezése Magyarország egész területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések