2015. szeptember 8., kedd

Nyílászárók gyártása

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT NYÍLÁSZÁRÓ GYÁRTÁSRA! Nyílászáró gyártása , egyedi ablak gyártás, ablak készítés méretre. Cégünk nem csak nylíászárók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a nyílászárók beépítésének pontos és precíz kivitelezésére, hiszen ez ugyanolyan lényeges, mint a minőségi ablak és ajtó.


Műanyag ablakok, műanyag ajtók, nyílászárók , télikertek gyártása és beépítése közvetlenül a gyártótól!

A fa nyílászárók élettartama már közismerten igen hosszú, karbantartás esetén kb. A tűzbiztonsági tényezők is a faanyag mellett szólnak , égés során szilárdságát megtartja, míg a műanyag hőre lágyul, és mérgező gázok keletkeznek. A nyílászárók időjárásnak leginkább kitett részei a tok alsó és a szárny alsó vízszintes alkatrészei. Ezért az általunk gyártott nyílászárók mindegyike rendelkezik teljes toktakarású vízvetővel, valamint alsó szánytakaróval. Cégünk vállalja új ablak gyártását és beépítését, de emellett a régi tokba építés is lehetséges.


Az új ablak gyártása és beépítése úgy zajlik, hogy a meglévő ablakrendszert kibontjuk, s helyére új nyílászáró kerül, amely minden kiegészítőt magában foglal. Műanyag, fa és alumínium nyílászárók cserével, beépítéssel, év garanciával!

Kiváló minőségű fa és műanyag nyílászárók gyártása és beépítése. Legyen szó fa vagy műanyag ajtóról, ablakról profi csapatunk segít Önnek az elképzelését valóra váltani. Fa nyílászárók gyártása , egyedi kivitelezése és forgalmazása. Célunk, hogy az építkezésbe, felújításba kezdők nálunk a lehető legjobb ár-érték arányban találják meg mindazt, ami álmaik otthonához szükséges. Keretkész nyílászárók gyártása rövid határidővel!


Asztalos szakemberek munkáját megkönnyítendő, cégünk keretkész állapotban adja át az ÉMI típusvizsgálattal rendelkező nyílászárókat. CNC-géppel, nehézmaróval, Stehle ablakgyártó szerszámgarnitúrával készült, egyedileg gyártott termékeink kifogástalan. A Gyula Ablak Kft által gyártott műanyag nyílászárók „A” kategóriás német VEKA profilokból és Winkhaus vasalatokból áll össze.


Budapest, Tomori u. Egyedi és standard méretű nyílászárókat gyártunk és forgalmazunk, melyekhez igény szerint kiegészítőket (redőny, rovarháló, párkány, könyöklő) is tudunk biztosítani. Az ablakok-ajtók PVC profiljai extrudálással készülnek. A gyártás folyamán az alapanyaghoz többféle adalékanyagot adnak hozzá, melynek köszönhetően a műanyag nyílászárók évtizedeken keresztül stabilak és színtartóak maradnak, mivel ellenállnak a külső és belső környezeti hatásoknak úgy, hogy közben alakjuk sem változik meg. Poroszlói telepünkön eltérő nyitásmódú új, és használt nyílászárók , között válogathat , hatalmas készletről. Méretinformáció, készletinfo.


Nyílászárók gyártása légkamrás Gealan német profilból , nagy pontosságú részben automata gépsoron. Nyílászáróink rendelhetők féle standard és több mint féle egyedi színben fóliázva.

Küldetésünk: kiváló minőségű, megfizethető árú fa nyílászárók készítése egyedi igények szerint ugyanakkor a szabványok betartásával. Alumínium nyílászárók : ablakok, függönyfalak, ajtók minden épülettípushoz teljes szakmai és gyártói háttérrel. Professzionális alumínium profilrendszerből. Ennek köszönhetően gyakran használt fa anyag a nyílászárók gyártása mellett a bútor iparban is. Kültéri használatban gyakran előforduló anyag télikertek vagy más fa szerkezetű épületek alapanyagaként, kedvelt alapanyag a hajógyártásban is.


A borovi fenyő sárgás vagy vöröses színnel rendelkezik, fény hatására idővel sötétedhet. A nyílászáró árajánlatok összehasonlításakor nagyon fontos szempont a nyílászárók műszaki tartalma, úgy, mint üvegezés, profilmélység, kamrák száma, K (hő átbocsátási) tényező, vasalat rendszer, üveg K tényezője. Ezek figyelembe vételével elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket.


Bontott Műanyag és Fa Nyílászárók. Németországi és ausztriai építkezésből kimaradt, jó minőségű bontott fa és műanyag nyílászárók raktárról. Folyamatosan változó raktárkészlet. Ezen kívűl vannak építkezésből visszamaradt ablakok is.


Mível az árúkészlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések