2015. szeptember 23., szerda

Táblásított fenyő

A fenyő egy nagyon kellemes klímát biztosít az otthonában, mivel ha például az esősebb időszakokban párásabb lenne a levegő a lakásban, a fenyő bútorok magukba szívják a felesleget, szárazabb időben pedig kibocsájtják azt magukból. Nem kell a vásárolt fenyő fűrészárut átválogatni, szárítani, szélezni, gyalulni, összeragasztani. Ezzel idő és költség takarítható meg. A táblásított fenyő lapokról.


Táblásított fenyő

A jó minőségű lap nagyon sok mindenre felhasználható. Elsősorban belsőépítészeti munkálatok kiváló segédeszköze, de polcok, bútorok valamint nyílászárók elkészítéséhez is nélkülözhetetlen kellék. Borovi hossztoldásmentes csomós. Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Jelenleg a faanyag gyártás területén dolgozó.


Minőségi faanyag választék: asztalos 0-1-2-osztály, tetőszerkezeti építő faáruk, fenyő padlók élőnedvesen szintén 1-2-osztály. Megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat, érdeklődjön telefonon! Egy darabka természet kül- és. Táblásított fenyő lap.


Táblásított fenyő

Lucfenyőből és erdeifenyőből (borovi) készül és a szobákban polcok, komódok, szekrények készülnek belőle. A csomók ne okozzanak problémát. Kedvezőbb árfekvésű tömör, ragasztott lucfenyő táblásított falap. Készleten nem tartunk, rendelésre tudunk hozatni telepünkre.


Ezek a lamellák ráadásul ellentétesen vannak forgatva, hogy maga a nagy tábla minél kisebb mértékben tudjon csak vetemedni. Egy igen gazdaságosan használható anyag, mivel könnyen és pontosan megmunkálható, ezért kicsi a veszteség. Egyszerű gyalulni, csiszolni. Pécs, Tüskésréti út 65.


Főleg nyílászárókat, bútorokat készítenek belőle. Előnye a tömör faanyaggal szemben, hogy azonnal beépíthető, félkész termék. Faáruház és fatelep Budapest vonzáskörzetében. Fenyő lambéria, hajópadló. CK lap (Betonyp építőlmez) CK-lap.


Asztalosoknak kínálunk kiváló minőségű fenyő fűrészárut, táblásított lapokat, illetve forgalmazunk többféle stílusban és hosszban kerítéslécet, hajópadlót és lambériát. Azonnal beépíthető, félkész termék. Lambéria, hajópadló, teraszburkolat közvetlenül a gyártótól. A fenyő fűrészárun belül a táblásított fenyő azt jelenti, hogy a tömör fát minimum három rétegben egymáshoz préselik és olyan alapanyagot alakítanak ki, amelynek szélessége meghaladja a hosszát. Burkolatként, bútorlapként, ajtóként is megállják a helyüket.


Táblásított fenyő

A belsőépítészetben és a bútorgyártásban a táblásított falemezek alkalmazása alternatív alapanyagként más faanyagokhoz képest egyre nagyobb jelentőségre tesz szert. Ennek megfelelően a táblásított falemezek szilárd helyet biztosítottak maguknak, mert kiváló. Külön csoportot alkotnak a táblásított lapok között a: fenyő táblásított lapok,amelyek luc,vagy erdei fenyő alapanyagból készülnek. A lucfenyő táblásított lapok a legnépszerűbb a táblásított lapok között. Könnyű megmunkálás,sokoldalú felhasználás jellemzi a lapokat.


Faanyagok kategóriában. Szederkény, Orgona utca 37.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések