2015. szeptember 11., péntek

Ajtó utólagos hangszigetelése

Ezeknek az értékeknek a figyelembevételével a külső zajok ellen alig védő ajtók utólagos zajszigetelését már érdemes elvégezni. Rengeteg beltéri ajtó. Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett.


Ajtó utólagos hangszigetelése, ajtókárpitozás: - Fa, fém, műanyag, üveges bejárati ajtók kárpitozása - Tárgyalók, irodai ajtók hangszigetelése - Ügyvédi iroda, hivatali ajtók.

Ajtószigetelés a bemarásos módszerrel. A huzatos ajtók szigetelésére is van lehetőség az utólagos bemarásos szilikonos szigeteléssel, illetve a bemarásos szigetelés mellett használhatunk még ajtókeféket is, melyek több színben. Nyílászárók hangszigetelése.


A nyílászárók cseréjekor fontos megbizonyosodni a kiválasztott ablakok és ajtók hangszigetelő képességéről. Utólagos hangszigetelés esetén érdemes az ablaküveget hangszigetelő üvegre cserélni, míg az ajtók utólagos hangszigetelésekor figyelni kell arra, hogy ne csak az ajtó lapját, de. Nagyon hatásos az ajtók hangszigetelése. Előtte persze le kell bontani a kárpitokat Nincs kiábrándítóbb, mikor elkészül egy hifi installáció és a várva várt határozott mély hangok helyett puffogást, a tiszta közepek és magasok helyett fémes zajt és a kárpitok mögül előtörő rezonanciát kapunk.


A hőszigeteléshez használt üveggyapot és kőzetgyapot is alkalmas lehet az ajtók utólagos hangszigeteléséhez, ez azonban egy nagyobb volumenű munkálat, hiszen a gyapottal feltöltött ajtót aztán újra be kell vonni egy külső borítással, ami lényegében a módosított ajtó frontja lesz – ez más, hangszigetelésre alkalmas anyagokkal is megoldható.

A lakások hangszigetelése egyre nagyobb igény és kihívás. A technika fejlődésével egyre nagyobb zajártalomnak vagyunk kitéve, és bizonyított tény, hogy a zajártalom nem elhanyagolható, zavaró és káros dolog. Az ajtó hangszigetelése az anyagának köszönhetően a hangok nagy részét elnyeli, így egészíti ki otthona hangszigetelését. Ezzel válik lehetővé az Ön számára, hogy otthonában, a szomszédok nyugalmának megzavarása nélkül élvezhesse például házimozirendszere hangzását.


Ezek egyedi, külön történő hangszigetelése nélkül nem érhető el hatékony hangszigetelés. Az ajtók hangszigetelésekor magának az ajtó lapjának a hangszigetelése mellett az ajtó és a tok találkozási-érintkezési felületének hangszigetelését is meg kell oldani. Ezek a homokkal töltött hangszigetelő lapok a redőnytok, fal, tetőtér és ajtó hangszigetelésére jelenleg az egyik legjobb mogoldást kínálják. A hangszigetelő lapok szerelése gyors, tiszta, nem jár kellemetlen szagokkal, kiváló tűz és hanggátló, önálló léghanggátlása Rw= dB. Lakáselválasztó falak, belső válaszfalak utólagos hangszigetelése.


A szomszédból átszűrődő zajok szigetelésére nem elég az ajtók és ablakok réseinek eltömítése. Ilyenkor a két lakás közötti határoló falat kell ellátni a zaj átszűrődését megakadályozó utólagos hangszigeteléssel. Vastag függönyökkel is javítható a helyzet, amelyek segítenek a hangok elnyelésében – nyugodtan felszerelhetőek az ajtó elé is, hiszen tudjuk őket mozdítani. A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek.


Hogyan történik az utólagos ajtószigetelés? Ez speciális fa profil, amelyben gumitömítés helyezkedik el. A profílt az ajtó tokjára építjük rá úgy, hogy a vetemedését követve tömít, így huzatmentesíti az ajtót.

Budapest, Transzformátorgyár utca 1. Hangszigetelő és rezgéscsillapító anyagok széles választéka. Ajtók utólagos hangszigetelése. Erre akkor van szükség, ha csukott ajtó mellett a folyosóról, vagy a másik szobából túlságosan kellemetlen és zavaró zajok, hangok hallatszanak át a szomszédos helyiségbe.


Ez többnyire az olcsó,. HANGSZIGETELÉS - minőségi megoldás olcsón, szakszerű utólagos hangszigetelés - A Hang és Tűz Kft. Bár az utólagos hangszigetelés a hang természete miatt nagyobb kihívás, mint a hőszigetelés, erre is van megoldás. Egyszerre szigetel hőt és hangot!


Ha kitalálta, csak meg kell valósítanunk. Ha paneljeink mellett dönt, de inkább ránk bízná felszerelésüket, esetleg hőszigetelési, hangszigetelési, akusztikai tanácsokra van szüksége, csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot, és partnereink a tervezéstől a kivitelezésig segítenek Önnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések