2015. szeptember 29., kedd

Kinti macskaház

A kültéri kutyaházak mellett már a macskaházak is nagyon népszerűek, és lehetővé teszik azt, hogy kedvenceinknek kint a kertben is legyen elkülönített életterük. Ezekből a cicaházakból mutatunk néhány bűbájos megoldást. Ezt a cicaházat amerikai bungalók mintájára alakították ki. Sok zöld veszi körül, és a macskának terasza is van, ami szükség esetén. Akár az erkélyen tartja, akár a nappaliban, vagy a kertben, a macskaház vagy cicaház mindenhol felkelti a figyelmet!


A macskaház cicájának lehetőséget ad félrevonulásra, de védelmet nyújt hűvös, szeles időben, vagy épp a tűző napfény ellen. Kifejezetten télen is kint tartott házimacskák telelő helye ez a nagyszerűen összeszerelt szigetelt macskaház. Stílusos kültéri macskaház Cicáik részére építettek olyan macskaházat Rozs Izabelláék Pécsett, amely téli és nyári használatra egyaránt megfelel. Az építést a favázzal kezdték, amely lambéria burkolatot kapott, és egy hálós ablakot is kialakítottak rajta. Mi sem fűtjük a garázsunkat, a cica ott alszik, és semmi baja.


Mi vágtunk macskaajtót a garázsra, így tud közlekedni amikor akar, bent van a kajája is, így a kutyusok nem eszik el előle. Akkorát szeretnék készíteni, amit rendesen be is tudna fűteni, melegíteni. Kinti macskaház , macskaól méretében kérhetek segítséget? Bejárat méretét is szeretném kérni. Raklap deszkából készül.


Normál méretű házimacskának lesz. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. Ez a masszív macskaház megóvja bundás barátját a mostoha időjárástól, és remek helyet biztosít macskája pihenéséhez.


Tömör favázának köszönhetően ez a kültéri ketrec erős és strapabíró. A zöld időjárásálló tető megvéd az esőtől. Egy macska számára a gondosan kiválasztott fekhely legalább ugyanolyan fontos, mint az embereknél. Macska fekhely, macska ház.


Az ember sem fekszik le akárhová aludni, ez pedig maximálisan igaz a cicákra is, akik megkövetelik a saját macska fekhely, bizonyos esetekben pedig a macskaház meglétét is. Ez a macskaház segít a cicájának abban, hogy kiélje természetes kaparó-ösztönét, és anékül randalírozhat benne, hogy kárt tenne az Ön bútorában vagy szőnyegében. Ugyanakkor remek búvóhelyként is szolgál, ahová kedvence visszavonulhat. A szabadban élők vastagabbat, sok-sok aljszőrrel, hogy felkészülten várják a havas, szeles, fagyos napokat.


A legnagyobb bunda sem véd azonban mindentől, olykor a gazdi segítsége is kell, hogy a cica egészségesen köszönthesse a tavasz első napsugarait. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hely – el kell dönteni előre, hol lesz a macskaház , ugyanis mint tudjuk, a macskák szeretnek szemlélni, kedvelik az olyan helyeket, ahonnan jól belátható a helyiség. A ház feltétlenül legyen felszerelve körömkaparóval.


Cicaház típusok Függőágy macskának. Vásárlás: Szállítóbox, fekhely macskáknak árak, eladó Szállítóboxok, fekhelyek macskáknak. Akciós Szállítóbox, fekhely macskáknak ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Minden jog fenntartva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések