2015. február 4., szerda

Szúnyogháló praktiker

Optical Center Store provides a wide range of contact lenses CooperVision at low price. Madáreleség, haltáp, szúnyogháló és rovarölő szerek. A szúnyogháló a nyári szezonban a nyugodt alvás záloga. Ha nem szeretjük különböző kemikáliákat párologtatva távol tartani a vérszívókat és egyéb bogarakat, tökéletes megoldás a szúnyogháló.


Lássuk, milyen megoldások és érvek, ellenérvek szólnak egy-egy termék megvásárlása mellett. Tekercses szúnyoghálók és tépőzáras szúnyoghálók. Szúnyoghálós ajtó vásárlása és rendelése az OBI-nál. Vegye meg tekercsben.


A rovar védelem ön és családja érdekében. Kevés bosszantóbb dolgot tudunk elképzelni, mint a lámpaoltást követő halk zümmögést… Ha szúnyog van a lakásban, aligha pihenhetünk nyugodtan, ha pedig megcsíp, másnap kellemetlen viszkető érzéssel kell szembesülnünk. Amennyiben a megadott méretek közül egyik sem jó Önnek, válassza az egyedi méretet, ahol megadhatja a pontos szélességet és magasságot. Reluxák, Rolók, Súnyoghálók, Függönykarnisok, Ablakpárkányok és több más termék Önnek az E - shopban.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Redőny alkatrész, szúnyogháló , ablakpárkány forgalmazása. Felejtse el a függönyt!


A függönyök ideje lejárt! Az olyan árnyékolók, mint a függöny, lassan már az elavult árnyékoló típusok közé tartoznak, hiszen a modernebb változatok előnyeivel már nem versenyezhetnek. A rendelt termékeket egyedi méretre gyártjuk ezért fontosnak tartjuk, hogy pontos méretet adjon meg a rendeléskor.


Méretezési tanácsok. Kérjük az alábbiak figyelembe vételével végezze el a termék helyének felmérését. Az egyik típus a fix szúnyogháló , amit elsősorban ablakokra vagy olyan nyílásokra szerelünk, ahol nem szükséges az átjárhatóság miatt nyitnunk a szúnyoghálót. A másik a mobil (mozgatható) fajta, amit elsősorban ajtókra vagy olyan.


Ezek a műanyag redőnyök dupla sínnel vannak felszerelve, a külső sínen a redőny, a belsőn a szúnyogháló rész fut. A kombinált műanyag redőnnyel nem csak a zavaró fényeket, de a rovarokat, szöszöket és a szél által felkapott kéretlen tárgyakat is kizárhatjuk otthonunkból, a tökéletes és zavartalan pihenés érdekében. Praktiker SZÚNYOGHÁLÓ 130X130CM ABLAKRA FEHÉR további adatai. Műanyag redőny, alumínium redőny, roló és szúnyogháló is megtalálható kínálatunkban. Harmonikaajtók a lakás bármely pontjár.


Akinek kicsi a lakása, abban bizonyára sokszor felmerül a kérdés, hogy hol és hogyan lehetne még helyet spórolni, hogy ne legyen az egész zsúfolt, és rendetlen hatású. Fix keretes szúnyogháló. A legegyszerűbb kivitele a szúnyoghálóknak, a fix keretes szúnyogháló.


Műanyag fix keretes szúnyoghálót kizárólag fehér és barna színben vásárolhatunk, míg az alumínium keretes kivitelek esetében már elérhető a RAL skála szerinti festett. Ennyi idő alatt elegendő tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy az elvégzendő munkát a lehető legoptimálisabban teljesítsük. Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft.


Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető. Hasonló termékek kedvező áron. Riasztó - Tűzjelző - Kamerarendszer. Háló és további termékek a Gazdabolt.


A keret rejtett sarokkal állítható össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések