2015. február 3., kedd

Steel lemez kft újfehértó

A Steel - Lemez Kft. Ha ellátogat hozzánk, akkor választhat. Telephelyünkön gyártás, és raktáron lévő termékek forgalmazása is történik.


Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt. Hungary, with the main office in Ujfeherto.

STEEL - LEMEZ üzlet Nyíregyházi U. Ezt a terméket időtállósága, hőtechnikai és mechanikai tulajdonságai együtt tették elterjedté az építőipar minden területén. Ezek a korszerű technológiával és kimagasló pontossággal gyártott építőelemek több vastagságban, meghatározott hosszakban raktárkészletünkről azonnal elvihetők. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm -mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. A printech technológia egy offset nyomással az acél alapanyagra felvitt esztétikus és természetes fa felületet megjelenítő mintát jelenti.


A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye. Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan.

According to Crefoport s. Cserepeslemez, trapézlemez, hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő rendszer, országos. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. Szakoly) Steel-Lemez Kft. Vasszer Raktártechnika Kft.


Hidraulikus lemezolló vágja a terméket a megrendelés szerint beprogramozott méretre. Acéllemez gyártás, megmunkálás Nyugat Mo. A trapézlemez széleskörű felhasználási lehetőségének köszönhetően r endkívül nagy népszerűségnek örvendő termékünk. A Yücel Boru-val és a Cayirova Boru-val történő szoros és nagymúltú együttműködés részeként ügynökeink közvetlenül a gyártósorok mellett tekinthették meg, hogyan is készülnek.


Fiesta Autósiskola Frühwald Geotermikus Hőszivattyú Invitel Maga Bt Műkörmös és manikűrös tudakozó Parketta Ponyvagarázs Újfehértó Sátorgarázs Újfehértó SZIMITA-TRADE Kft. Compania Steel - Lemez se află in localitatea Újfehértó , unde se produc e tablă cutată, țigle metalice și profile C și Z la linie de producție proprie. Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés. Az építőipar, a lakatosipar, a barkácsolás egyik legf. Kálló-fém Kft -Nagykálló Jászberény-Öcsiker Kft Steel-Lemez Kft.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Szendvicspanel, trapéz és cserepes lemez értékesítés. Több mint 2idomacél raktárrôl azonnal.

Köszöntjük az RBK- Steel Kft oldalán! Oldalunkon megtalálod a Újfehértói cégeket és vállalkozásokat. Debrecen városában található központi telephellyel.


Ha céged van és még nem vagy fent regisztrálj ingyenesen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések