2015. február 19., csütörtök

Penészedés gátló festék

A penészedés nem csak esztétikai probléma. Egyes penészgombák által termelt mikotoxinok növényi, állati és emberi sejteket egyaránt károsító méreganyagokat állítanak elő. Az élelmiszerekben természetes módon képződő legveszélyesebb méreganyagok közé tartoznak. Egy ismert probléma az élelmiszergyártó üzemekben. A festék szó ne zavarjon meg, itt nem hagyományos festékről van szó, a nevét onnan kapta, mert festék módjára felvihető réteget képez, de egy „közönséges” festékkel ellentétben, drasztikusan lecsökkenti a penész kialakulásénak valószínűségét!


A falak penészesedése ellen hatékony fegyver a penészgátló festék , vagy penészgátló bevonat. A nem megfelelő szellőzés miatt penészfoltok alakulhatnak ki, ezért szükséges kezelni a falakat. Ideális lakóklímát teremt, lélegző, páraáteresztő, penészedés gátló hatású mész bázisú falfesték.


Kiváló épületbiológiai tulajdonságokkal bíró, profi minőségű, oltott mész alapú tradicionális ásványi festék. Penészedés elleni festék vagy penész gátló. Unja már a fekete, penészes foltokat lakása falán? Miért került előtérbe ez a probléma manapság?


Fő jellemzője, hogy olyan bevonatot hoz létre, amely szigetelő hatást fejt ki a ház falain. Bármely, az algák, és penészedés okozta foltosodást, megszüntet. A foltosodás kialakulásának oka, hogy a falak hideg oldalán a. A lakberendezői szakma összetettségében megtaláltam mindazt ami külön-külön is érdekel és foglalkoztat. Az esztétika, a harmónia keresése, a színek, a bútorok, a fa, a textilek, a fémek, az üveg csillogó felületének szépsége, a világítás hangulatteremtő ereje, és a különleges háztartási és konyhagépek technikai újdonságai, lenyűgöző működése.


A festékbevonat penészgombák megtelepedése ellen védett, pára- és légáteresztő, könnyen tisztítható, tartósan esztétikus felületet biztosít. Ez azért fontos, mert ez az alapozó engedi a falat szellőzni, valamint mohásodást és penészedést- gátló adalékot is tartalmaz. Higgye el, ez az alapozó új vakolatokon, beltéri gletteléseken is tökéletes megoldást fog nyújtani. Ezt követően pedig nincs más hátra, mint a festékkel új színt varázsolni a falakra.


Immár több mint két hete elkészült a házunk festése az Önök által javasolt és forgalmazott ThermoShield kültéri hőszigetelő festékkel. A színe miatt sok érdeklődőt vonz. Az egyik szobát (a legnagyobbat) beltéri ThermoShield festékkel festettük be, ezzel napja készültünk el. Azóta többször volt C fok felett a hőmérséklet, hozzáteszem, ez.


Tudta, hogy a penészedés már ott meg tud indulni, ahol legalább napon keresztül feletti a páratartalom? Ha túl száraz a levegő azaz alacsony a páratartalom az sem jó, mert ilyenkor csökken az oxigénfelvétel a véráramban, kiszárad a bőrünk és a légutak nyálkahártyái, köhögés, fejfájás és alvászavar is kialakulhat. A konyhában és a fürdőszobában, tartsuk nyitva az ablakot legalább résnyire, ha ez nem megoldható, akkor üzemeltessünk rendszeresen páraelszívót.


Kivitelezésnél és felújításnál legalább a legkritikusabb helyeken (fürdő, WC, konyha) használjunk penész- gátló hatóanyaggal ellátott termékeket. Héra penészgátló belső falfesték. Megelőzi a penészgomba és algafoltok kialakulását a bevonaton. NASA a penészölő, hővédő festék különleges. Chemocid penészedés elleni adalék festékekbe és előkezelő szer.


Beltéri penész gátló folttakaró festékek olcsó webáruháza. Mire figyeljünk diszperziós festék használatakor: A kiváló eredmény elérése érdekében a felület gondosan elő kell készíteni, csak így kapunk szép falfelületet. Festő csapatunk a munkálatok megkezdése előtt felméri az igényeket, a falak, felületek jelenlegi állapotát és ez alapján készül el az árajánlat.


Felfrissítené lakását, mert valami újra és igazán dekoratívra vágyik? Akkor a falak átfestését semmiképpen ne hagyja ki! Manapság már számos fajtájú és végeláthatatlan színű festék fellelhető, így érdemes kicsit szétnézni, mielőtt újra levennénk a hagyományos fehér diszperziós festéket a polcról. Létezik lemosható, dörzsálló falfesték, ami nagyszerű. A folyékony állagú festékek mindegyike tartalmaz legalább penészedés gátló adalékanyagot, ami a gyerekszoba esetén nem biztos, hogy feltétlenül jó.


A tejfesték por állagú, ásványi pigmenteket tartalmaz, ennél bababarátabb választás nincs is. Ugyanis a kerámiát tartalmazó festék a penészedés kiváltó okát csökkenti meg, egyrészt azzal, hogy a festékréteg engedi a falban található nedvességet távozni, így közvetve hozzájárulhat annak kiszáradásához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések